Chris Avellone is beszállna az új Torment-projektbe

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 24.
  • Hír
Link másolása
A Planescape: Torment néhai vezető dizájnere, Chris Avellone is csatlakozhat a Torment: Tides of Numenera munkálataihoz, de csak akkor, ha a játék Kickstarter-kampánya eléri a 3,5 millió dollárt.

Az inXile Entertainment-féle Torment: Tides of Numenera már most sikersztori: a játék Kickstarter-kampánya remekül halad, és bár 12 nap van hátra a gyűjtésből a szükséges 900 ezer dollár helyett máris közel 3 milliót kalapoztak össze a fejlesztők. A játékhoz egy rekord is fűződik, a Kickstarter történetében ugyanis még nem volt olyan projekt, ami ilyen gyorsan szedett volna össze 1 millió dollárt.

A kampány folytatódik, ezzel párhuzamosan pedig a stretch goalokat is sorra teljesíti a közönség, ezért a fejlesztők bejelentették, hogy 3,5 millió dollárnál az Obsidiannál dolgozó Chris Avellone-t is bevonják a munkálatokba. Avellone a Planescape: Torment vezető dizájnere volt, tehát nem keveset nyernének a rajongók azon, ha az úriember valóban ránézne a fejlesztésre és hozzá is tenne valamit, mint azt a készítők ígérik.

Avellone egyébként a Wasteland 2 fejlesztésébe is besegített korábban.

5.
5.
dBLOOD
Chris Avellone az izometrikus crpg-k istene, ő volt a Fallout 2 lead designer-e, illetve a Planescape: Torment szellemi megteremtője. 3.5 milliónál szállna be egy új companion-nal (3 millió már megvan!). Jó lenne valami olyan románc opció mint Annah vagy Fall-From-Grace, remélem meg lesz a 3.5!
2.
2.
névtelenség
Ha már pénz tolni nem tudok, az a minimum, hogy szurkolok érte.
Nekem ő egyfajta garanciának számít a jó játékra.
1.
1.
gildesh
Helyes! Remélem összejön :) Én a KotOR 2 óta bírom a fazont (azzal előbb játszottam, mint a régebbi játékaival).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...