Torment: Tides of Numenera - az első ingame kép

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 2.
  • Képek
Link másolása
A inXile Entertainment bemutatta az első ingame screenshotot a Kickstarteren abszolút sikernek örvendő Torment: Tides of Numenera című szerepjátékból. Gyönyörű, előre renderelt, 2D-s környezettel van dolgunk.

Az alábbi kép a Bloom nevezetű helyszínt mutatja be. Kézzel rajzolt hátterekkel operál majd a Torment: Tides of Numenera, amely eddig 3,309 millió dollárt söpör be a Kickstarteren a célként kitűzött 900 ezerből, miközben még három nap hátravan az adományozásból.

A képen látható labirintusszerű környezet maga is élő, a földből kinövő indák segítségével alaposan megnehezíti a kalandozók dolgát. Ennek ellenére sokan felkeresik ezt a helyet - még a kereskedők is, akik a különböző dimenziókban szerzett javakkal üzletelnek egymással. A gameplay-látnivaló egyébként még az alfaverzióból származik, s nem tükrözi a végleges játék minőségét.

1.
1.
dBLOOD
A Planescape:Torment nem volt kasszasiker, mivel a játékosok 90% akkora ostoba paraszt, hogy a büdös életbe' nem lesz képes felfogni mitől képvisel olyan iszonyatosan magas minőséget a többi játékhoz képest.
Remélem a Numenera nem lesz olyan bloatware mint a mostani játékok nagy része, hogy felraksz harminc gigát (New Vegas) mielőtt nekiállhatsz játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...