Traileren a Spartacus Legends

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 20.
  • Videó
Link másolása
Viszonylag sokat csonkolnak a Spartacus Legends legújabb előzetesében, és bár a játék grafikája hagy némi kívánnivalót maga után, a magas vérmennyiség/képkocka ráta miatt elnézzük ezt a készítőknek.

A free-to-play Spartacus Legends a jövő héten rajtol el PS3-on és Xbox 360-on, és bár elvileg lesz PC-s megjelenés is, azt még nem tudjuk, hogy a számítógépes változat mikor érkezik.

Mindenesetre a játék új trailere korrekt áttekintést ad a tévésorozat alapján készült anyagról: a játékosnak gladiátorokat kell nevelnie, fejlesztenie és öltöztetnie, majd végül meg kell velük küzdeni az arénában.

17.
17.
spikee576
#4: Ha volt ps2-d akkor tudod,hogy ott méghomályosabb volt a grafika,kivéve gow1-2.
16.
16.
Kenny88
#14: Természetesen bármiről lehet véleményt alkotni és kinyilvánítani. Én pusztán jeleztem a grafikát becsmérlőknek, hogy ajándék lónak ne nézd a felbontását. Részemről rendben van a kinézet, a harc legyen megfelelően kidolgozva, illetve a lanista stratégiai része.
15.
15.
gyerecske
#13: Próbáld meg "leerőltetni" az első 5 részt és majd megtudod.
14.
14.
mrfire
#12: Azért mert valami ingyenes lehet még véleményt alkotni róla :P
13.
13.
randall13
Valaki elmagyarázná mitől jó ez a sorozat? :D Imdb-n is 8.7 ponton áll. Nekem meg olyan szinten nem tetszett, hogy egy részt sem bírtam végignézni. Először azt hittem, hogy valami tök mást töltöttem le, de nem.
12.
12.
Kenny88
Nekem tetszik és jó néhány órát tuti rááldozok az életemből. Amúgy ebben a trailerben nem mutatták, de lehet tolni majd a sorozatbeli karakterekkel (Spartacus, Crixus,stb) is.

Ja és egy ingyenes játékért senkinek ne sírjon már a szája a grafika miatt.
11.
11.
mrfire
#3: Nem tudtam, hogy free to play, most hallok róla először, de ne mondd, hogy egy free to play játékban nincs pénz.
10.
10.
#8: Ez azért van mert masszívan multiplayer a játék.
9.
9.
kratos83
#8: Úgy látom te nem láttad a sorozatot :)
8.
8.
markoci555
nem érzem át a realitást, pedig jó lehetne, szépen ki lehetne hozni mindenét, a rabszolgaságot meg ilyeneket, nem csak az eszement harcot
7.
7.
southbronx
Miért nem lehet kiadni rendez dobozos lemezes verzióban, nekem most nincs live előfizetésem, akkor nem is tudok vele játszani, ez kurva jó:@ Pedig a kedvenc sorozatom volt.
6.
6.
Karthágó bajnoka
Miért nem lehet egy rohadék normális rómás játékot összehozni PC-re? Igény volna rá. Én 6 éve szajkózom mindenhol és sokan vágynak erre. A többségnek tetszik az ókori Róma, hogy lehet az, hogy 13 év alatt 2 értékelhető pc-s játéknak lett a színhelye? (Rome: Total War; Total War: Rome 2) Szerintem aranybánya lett volna a Shadow of Rome is, ha nem xboxra adják csak ki!
4.
4.
azureknight0715
Mi ez a ps2-es graf. Nem vagyok graff buzi de ez tényleg röhejesen ronda...
3.
3.
Clayman
#1: Ja, tuti bekeresnek ezzel a free-to-play játékkal :D
2.
2.
lolcsi
1.
1.
mrfire
Nem tűnik jónak, a sorozat pedig tetszett. Ez is csak a pénzről szól, mint az új star trek game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...