PC-re is jön a The King of Fighters XIII

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 8.
  • Pletyka
Link másolása
Noha itthon jóval kevesebb rajongója akad a The King of Fighters-sorozatnak, mint bármelyik másik verekedős szériának, ettől függetlenül jó tudni róla, hogy valószínűleg PC-re is megjelenik a legutóbbi része.

Azért csak valószínűleg, mert bár viszonylag egyértelmű jeleket kaptunk arra vonatkozóan, hogy PC-re is megjelenik a játék, a készítők eddig hivatalosan nem erősítettek meg semmit a hírekkel kapcsolatban.

És hogy mik ezek az egyértelmű jelek? Nos, egészen konkrétan a Steamre már fellőtték a játék - még nem egészen publikus - adatlapját, meg is nézhető rajta az első trailer, aminek a tanúsága szerint a PC-s The King of Fighters XIII a Steam Edition alcímmel mutatkozhat majd be. Hogy milyen extrákat tesz az átiratba az SNK, azt nem tudjuk.

A The King of Fighters XIII egyébként 2010-ben jelent meg a játéktermekben, utána jött a PS3-as és az Xbox 360-as változat, sőt később egy mobilos verzió is készült belőle.

12.
12.
Darius87
Eszméletlen jól kitalált bunyós játék!! Csak ajánlani tudom, ha valaki szereti a VS. meccseket! Az iPhone-os verziója is tökéletes 32!! karakterrel, szóval ez a "10 kari van" és "minden kari egyforma" hatalmas hülyeség! :D Érdemes kipróbálni!
11.
11.
salaxx
Akinek kimaradt és viszonylag fiatal, akkor meg is van a magyarázat. Ez a sorozat még azokból az időkből ered, amikor a nes/sega mellett ha játszani akartál akkor be kellett dobni a 20ast :-)
A king of fighters az akkori verekedős franchiseok "avengerse" volt. Olyan akkori nagy címekből, mint pl. ART OF FIGHTING *szem könnybelábad* vagy a Fatal Fury
10.
10.
kúpajószomszéd
Szerintem a verekedős játékok legalja. A harcban a karakterek ugyan olyanok, csak kinézetre mások, kb. 10 ha van... Bár nem mintha amúgy nagy kedvelője lennék ennek a japán darkos emósok vs angyalistendémon lebegő izék vs böszme izompacsirták féle műfajnak...
8.
8.
Adamknight
Valahogy ez a sorozat nálam kimaradt, de így egész tetszetős a trailer alapján :D.
7.
7.
Dreadlox
#6: tudom, de akkor megint volt egy kis szünet mostanáig
6.
6.
Necreon
#3: Egy kicsit lemaradtál, mióta kijött a Street Fighter IV és sikeres is lett, azóta szaporodtak meg az ilyen címek, valamikor 2009 kezdetével :).

Valószínűleg meg fogom venni, bár ránézésre nem igazán jön be illetve most a Skullgirls Beta-val szenvedek (elnézést: tanulom ^^), de szeretném kivenni a részem abból, hogy még rengeteg hasonló játékot megkapjunk (Injustice, a most készülő következő MK, netán UMvC3...) PC-re.
5.
5.
Adon_trollface
Elméletileg a 98 UM meg a 2002 UM port is jön,azok a legjobb részek.
4.
4.
jszili32
Ennek tényleg volt eddig 12 rész?
3.
3.
Dreadlox
hmm mióta kijött a mortal elég sok verekedős játék kezd pc-re jönni
2.
2.
DON GONDOCS
Ez hasonló mint aBlazBlue Calamity Trigger, csak mint ha valamivel, kiélezettebb lennének a harcok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...