Készül a Zelda: Majora’s Mask remake-je 3DS-re

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A nemrégiben véget ért Nintendo Direct keretében a kiotói vállalat bejelentette, hogy remake-eli a The Legend of Zelda: Majora’s Maskot. A frissített grafikával felvértezett változat 3DS-en teszi tiszteletét 2015 tavaszán.

A The Legend of Zelda: Majora’s Mask eredetileg 2000 novemberében jelent meg Nintendo 64-re, ám a japánok úgy gondolták, másfél évtizeddel később ideje elővenni a klasszikust. Az új verzió komplett grafikai ráncfelvarrást kap és persze térhatásnak is örülhetünk. A stílszerűen The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D-nek nevezett kiadás 2015 tavaszán érkezik 3DS-re letölthető és dobozos formában.

Köszi, north!

9.
9.
myrte
#7: Szerintem max. csak akkor jönne ki WiiU-ra, ha megint késne az új Zelda.
8.
8.
p3ti
#7: Az csak egy "tech-demo" volt.
7.
7.
aordog
Akkor a 2012-es Wiiu Remake video csak kamu? Valaki igazán megírhatná, mert ennek ahogy látszik is semmi köze az akkori prezentációhoz.
6.
6.
Habbobitas
5.
5.
aordog
És ammit régebben mutattak az mire volt? Reméltem, hogy WiiU-ra jön
4.
4.
north
#3: Challenge Accepted :D
3.
3.
RangerFox
A Special kiadás előrendelve, nagyon várom. Aki a 100%-ra törekszik, az viszont készüljön fel a komoly kihívásra..
2.
2.
Ignot
Azért nagyon meglepő, hogy a gamekapocs és az ilyen gamestar szintű gamer magazinok mennyire nincsenek képben a gamer világ dolgaival. A hírek nagy részéből látszik minden magazinban, hogy csak a felkapott AC, CoD, BF tengely mentén megy a felszínes tájékoztatás. Alkalmi gamer újságírók írnak alkalmi játékos vérpistikéknek. A MM remake-jét kb. több millió játékos tulajdonképpen kikövetelte a nintendótól petíciók, FB csoportok és más csatornák segítségével. Arról nem is beszélve, hogy minden idők egyik legjobb játékáról beszélünk szal ez a "ám a japánok úgy gondolták, másfél évtizeddel később ideje elővenni a klasszikust." olyan szintű tájékozatlanságról tesz bizonyságot, hogy kifolyik az agyam mindjárt az orromon... Persze arról, hogy a szánalmas Assassin's Greed hány pés grafikával jelenik meg boxon arról, van 10 oldalas hír...szégyen! De mentségetekre szóljon, hogy a GS-en ennek speciel még hírértéke sincsen, de azt megtudhatjuk, hogy az új AC-hez sört adnak ajándékba...király nem!?
1.
1.
north
Nincs mit :D
A játékot pedig 1000-el várom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...