Trine 3 - kilenc percnyi gameplay

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN jóvoltából érkezett egy kilencperces Trine 3 játékmenet-kedvcsináló, ami bemutatja a lovag, a tolvaj és a varázsló hármasát, képességeiket, és ízelítőt ad abból, hogy ezúttal is milyen csodálatos helyszínekre jutunk el.

Az új kedvcsináló kilenc percnyi játékmenet-ízelítőt tartalmaz, és szerencsére mindhárom játszható hős akciózásából kapunk egy rövid kóstolót. Jól látható, hogy a játékmenet alapjai semmit se változtak, a választható hősök is ismerősek lehetnek, továbbá biztos, hogy ismét lesz kooperatív mód, s úgy tűnik, a grafika ezúttal teljesen 3D-s lesz.


Egyelőre nem tudni, hogy mikor és pontosan milyen platformokra jelenik meg a játék, de ha tippelnünk kellene, akkor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on elég nagy eséllyel elérhető lesz az új epizód.

10.
10.
#7: Egyetértek, teljesen kizökkent a játék eddigi világából. (Még a tengerpart el is menne.. de szörfdeszka? Komolyan??)

Amúgy nagyon nagyon pofás, féltem, hogy csak a 3D lesz az egyetlen igazi újítás. Nos, közel sem, és ez jó dolog. Szurkolok nekik.
9.
9.
kastorhun
Ez a széria részről részre egyre jobb.
8.
8.
kastorhun
Elképesztően gyönyörű, és a zenék most a legjobbak.
7.
7.
Gykrizsi
Egész pofás, főleg, hogy elsőre kicsit elszomorodtam, hogy 3D-s lesz. Ami nekem kevésbé jött be, az a varázslós rész elején lévő karibiparti hangulat, az nagyon nem illet bele a dolgokba.
6.
6.
PaulMarloW
szívem szerint nekem első rész volt legjobb
4.
4.
Nicodemus
Nagyon egyedien jatszanak a terrel. A fejtorokon fellul ez fejleszteni fogja a ter latast is. Nagyon varos!
3.
3.
Spectrum
1.
1.
Cipo3
Nem mondom, hogy nem lesz jó játék, de kár, hogy kilép az oldalnézetes játékok világából. Mert ilyenből rengeteg van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...