CoD: Black Ops 3 - megvan a béta pontos dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Azt már korábban is tudtuk, hogy a Call of Duty: Black Ops 3 multis bétatesztje augusztus 19-én indul PS4-en, ám a többi platform időpontja még lógott a levegőben - eddig. A PlayStation-exkluzivitás csak pár napra szól.

Az Activision mindhárom platformra bejelentette a Call of Duty: Black Ops 3 multis bétatesztjének dátumát. Minden előrendelő automatikus hozzáférést kap a korai próbalehetőséghez, egyedül az Xbox 360-as és PS3-as verzió marad ki a szórásból.

Mint ismert, PlayStation 4-en augusztus 19-én startol el a béta és egészen augusztus 23-ig tart majd. PC-n és Xbox One-on hét nappal később élesednek a szerverek, így augusztus 26. és 30. között nyomulhatunk a többjátékos móddal.

A bétában letesztelhetjük az új, lendületes mozgási rendszert, amellyel katonáink könnyebben és gördülékenyebben küzdhetik le a pályák akadályait. Több multis térkép és fegyver is bekerül a kliensbe.

A Treyarch hamarosan még több információt árul majd el a bétáról. A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án landol a boltok polcain.

6.
6.
Ghost26Dave
Be vándorló xdddddd szegény gyermek.
4.
4.
PaulMarloW
#2: Te nem magyar vagy ha nem be vándorló vagy :D
3.
3.
atesz89
Konzolvilág,konzolokszervize . :)
2.
2.
KeXxX
#1: Persze, hogy van. Kapásból 2 helyet is tudok mondani a legbarátibb árakkal. Csak ha nem ennétek olyan forrón a kását és nem lennétek begyepesedve akkor nem csak az öthetvenhatot ismernétek. De hát Magyarok vagyunk nem?
1.
1.
atesz89
Magyarországon van olyan cég ahol ha előrendelem kapok bétát? Mert akkor előrendeles és ha nem tetszik visszamondom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...