E3 2006: Half-Life 2 PlayStation 3-ra?

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
A PlayStation Magazine júniusi számának borítóján a következőket olvashatjuk: "Half-Life 2 Leads The Next-Gen Shooter That'll Blow you Away!"

A PlayStation Magazine júniusi számának borítóján a következőket olvashatjuk: "Half-Life 2 Leads The Next-Gen Shooter That'll Blow you Away!"

Ha valóban hihetünk a magazin állításainak, akkor a héten izgalmas bejelentések szem- és fültanúi lehetünk! Az újság szerint nem csupán a Half-Life 2, hanem a Crysis, a Prey és a F.E.A.R. is megjelenik a Sony következő generációs konzoljára a jövőben. Hogy mennyire kacsa a hír, ezt döntse el az idő. Mindenesetre nagyon meglepődünk majd a premierkor, hiszen például a Crysis PC-exklúzivitását nemrég erősítették meg. Várjuk a részleteket, tisztelettel!
7.
7.
InGen
Azóta már mondták hogy talán inkább mégse. Mi értelme lenne csak PC-n kiadni? Nem tudnak belőle eladni 5 darabnál többett, nem igazán térülne meg a befektetés...
6.
6.
Drago
InGen, miért vagy benne olyan biztos? A jómúltkor már kijelentették, hogy only-PC.
5.
5.
Chocho
HL2 nagyon csúnya lenne PS3-mon. ha csak alá nem durrantanak valahogy.
4.
4.
szpiiit
de hogy a PC verzióval mi lesz? na mind1 úgy se indulna nekem! XD
3.
3.
InGen
A Crysis biztos kön PS3-ra és X360-ra.
2.
2.
fojesz
Szerintem úgy se lesz belőle semmi. De majd meglássuk. :)
1.
1.
Halfer
Nekem ez köztes hír. Akinek egyéb konzolja van örül neki és speciel csak azt szeretném, hogy PC-n (IS) ott legyenek a legjobb játékok. Itt pedig pont a legjobbakról volt szó ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...