Batman v Superman - befutott a legújabb trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala legújabb előzetese, amiben végre felbukkan Lex Luthor és Wonder Woman is.

A keddi nyúlfarknyi teaser csak felvezette a mai, igazán epikusra és zúzósra sikerült trailert. Ebben végre színre lép Lex Luthor és Wonder Woman, de arra is fény derül, milyen közös ellenség hozza majd össze Batmant és Supermant, akik a film jelentős részében inkább egymással lesznek elfoglalva. A Batman v Superman: Dawn of Justice 2016. március 25-én kerül mozikba.

68.
68.
DON GONDOCS
Meg nem tudom észrevetettek de a sivatagban ahol batman küzd, mikazok a repülő "sáskák"?
62.
62.
Aanash
Anno volt az Igazság Ligája rajzfilm sorozat, ott ha jól emlékszem kétszer is feltűnt Doomsday és a filmbeli Doomsday-hez képest sokkal nagyobb és masszívabb volt.
Wonder Woman meg magas, izmos harcos amazon, itt meg olyan semmilyen.
Mindenesetre nagyon kiváncsi vagyok a filmre és várom szeretettel Doomsday pusztítását:)
59.
59.
DON GONDOCS
#57: Tudom faék egyszerűségű az igazság ligája megalakulása, de mindent Lex irányít a hátérből, az ő motivációját meg már mindenki ismeri.
58.
58.
totoszoro
Nem tudom milyen lesz de Batman elég komolytalannak néz ki a Dark Knight után.A másik dolog az animációk alacsony színvonala. Már a superman végén is olyan volt mintha videójátékot nézne az ember.Lehet mai szemmel vicces a Terminator 2 akció jelenetei de annak idején mindenki beletudta élni magát.Ma mindegy melyik csilliárdokból készült filmre mész be mindegyikben kizökkent valamelyik gagyi jelenet.Jó példa a relatív kevés pénzből készült kiváló Mátrix első része ami után a sokkal több pénzből készült 2.-ban felvállaltak egy olyan több perces verekedős jelenetsort ahol Neo és Smith ügynök olyan gyengén van animálva és irreális fizikával megtoldva h egyszerűen hülyének nézik az embert.
55.
55.
mephi
Ennyi erőlködést arra nézve, hogy ha valakinek nem tetszik ez a pár képkocka, akkor be kelljen bizonyítani, hogy az másnak se tetsszen... Érdekes, nagyon érdekes.
53.
53.
Nothing
Affleck iszonyat nagy mellényúlás. Legalább akkora, mint anno Clooney volt. Mindkettő kiégett, súlytalan, komolytalan figura.
Nem szeretek előre ítélkezni, de nálam ez így már most felejtős.
45.
45.
DON GONDOCS
Erre mit mondjak? VÉGRE-végre egy igazi ellenfél!!!!!!!!! Jöhetne még braniac, Darkseid, Metallo
44.
44.
giga321
Nekem az előző trailerekből jobban sugárzott a darkos összecsapás hangulat. Sőt a hét eleji 40mp-s teaser is nagyobb hangulatu volt nekem. Nekem ez annyira nem adta ez a trailer de persze ettöl függetlenűl ott fogok ülni az imax teremben a legelső napokban amikor megjelenik. Mert szeretjük a DC-t és a Marvelt.
43.
43.
Caleon
#41: Jó lesz az új Star Wars film, remélem lesz benne elég tartalom. :-)
41.
41.
Gumiember
Hajnalban elmented dolgozni és láttam hogy kijött a trailer. Eddig kellett várnom hogy megnézhessem de minden várakozás hiábavaló volt :( A Man of Steel még tetszett de ez a trailer nagyon nemgyerebe! Hoztak egy boss-t amit az Incredible Hulk-ban már láthattunk! Ok Superman nemezise meg minden de akkor is béna és volt már! Lehet jönni hogy 10 mp-volt a képernyőn de amennyi lejött ebből szerintem WW harmat gyenge! Csoda, hogy a papírmasé díszlet tányért elbírja. Nem hiszem el hogy pl Gina Carano-t nem lehetett belerakni! Egy erős kisugárzásos, és szép nő ráadásul színészkedik is! Ja és olvasgattam a kommenteket, hogy "jobban várom mint a SW.-t". Erre ennyi a válaszom: ...vicc!
37.
37.
Yanez
#36: Na persze csak a Gotham után! :)
34.
34.
Garfartix
Köszönjük az összefoglalót a filmröl.
31.
31.
McDuff
Nem nézem meg,nem szabad!!! Március mindjárt itt van.
27.
27.
Perseus84
Atya Ur Isten.
Ekkora baromsagot mar reglattam de most komolyan :))) Mar a Bosszualloknal abbahagytam a szulerhosos fikmek nezeset de ezzel most mar tenyleg tulmentek mindenen
23.
23.
Caleon
#22: Meg persze filmgyalázó is. :-D
19.
19.
balint23h
Na ez nagyjából akkor be is mutatta a történetet, most már legalább nem kell megnézni.
16.
16.
cannondale
#15: ....lesz, ha mindent tudunk előre.
13.
13.
A nagy Kuvasz
Belesajdúlt a latorságba a szívem, de azért megnézem. Nagy kár, hogy nem volt egy rendes casting. Wonderwomant egy pornószínésznő is jobban alakítja ennél.
11.
11.
Caleon
Ez a trailer meghozta a kedvemet.
8.
8.
Rakottkrumpli
Lényegében lelőtték az egész film történetét. Fasza...
7.
7.
mephi
Hm, jónak tűnik. A többit meglátjuk majd a mozi után. Remélem jobb lesz, mint Bosszúállók 2. része volt.
6.
6.
GODL1KE
Szerintem jó lesz. De Bale- jobb batman.
4.
4.
zsomen
Várós... Remélhetőleg nem ennyi van a filmben. és inkább legyen 3 óra hossza csak ne legyen elkapkodva
2.
2.
overdosed90
Szerintem túlságosan is spoileres... Kb az össze nagy "poént" lelövik benne :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...