Eagle Flight - Párizs egy sas szemével

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Minden bizonnyal az Assassin's Creed és az elmúlt időszakban megsűrűsödött, különböző madarakra rögzített kamerák is ott szerepeltek az inspirációk között, mikor a Ubisoft belevágott legújabb PlayStation VR-projektjébe, az Eagle Flightba.

Nem jártál még Párizsban, de szeretnéd felfedezni a várost, ráadásul mindezt szívesen tennéd madártávlatból, egy sas szemszögéből? A UbiSoft most elhozza otthonodba ezt az élményt, a francia kiadó ugyanis a hétvégén bemutatta saját PlayStation VR-játékát, az Eagle Flightot, amiben szabad felfedezés, repkedés vár ránk, miközben Párizs minden látványosságát meglátogathatjuk. Városszerte lesznek rejtett, gyűjtögethető cuccok, és akár online, másokkal karöltve is átélhetjük a szabadság érzését.

9.
9.
kamgecam
Nyitott vagyok rá.Vr-ben ütni fog szerintem és boldogan fogom az ürüléket a betokosodott és beszűkült játékosok fejére potyogtatni. =P

8.
8.
Csoki80
Elnagyolt házak.... Persze rá lehet fogni, hogy ez a stílusa....
-Szörnyű-
7.
7.
A Pulyka
#5: Vagy legalább rászarhassunk valaki fejére, mondjuk Jancsiéra?
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: ...és lekel őket lőni jelölő ürülékkel. Aki többet jelöl meg az nyer.
5.
5.
azureknight0715
Hát ez valóban nem játék 10 perc azt dögunalom lesz hacsak nem raknak be egy rakat embert bele és célt pl hogy az embertömegből szúrd ki a terroristákat stb :D
4.
4.
Ruga
A VR autós szimulátorokban lesz ütős sztem: https://www.youtube.com/watch?v=fON7z_biBIM
:D
3.
3.
Mortis
Újrahasznosított Unity-modellek, nehogy már kárba vesszenek. Nem lepődnék meg, ha majd jönne hozzá London-os kiegészítő.
1.
1.
Yanez
Ez mondjuk tetszett, szép meg minden, de mint játék, nekem úgy tűnik, hogy nagyon hamar unalmassá fog válni. Mi a sztroija? Milyen célok lesznek benne? Nem lesz monoton folyton röpködni? A VR érzés csak az elején nyűgöz le, aztán az is már édeskevés egy játék sikeréhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...