Még ebben a hónapban kipróbálható lesz a Nioh

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Nioh-t több mint tíz évvel ezelőtt jelentették be, úgyhogy tulajdonképpen jó hír, hogy a Team Ninja megígérte, még idén befejezik, és bizonyítékként kipróbálhatóvá teszik az alfaváltozatot is.

A Nioh még 2004-ben mutatkozott be, és eredetileg PlayStation 3-as címnek szánták a szamurájos akció-szerepjátékot. Hogy mi történt azóta? Rejtély, mindenesetre jó hír, hogy a tavalyi TGS-újrabejelentés már maximálisan komoly volt, és a fejlesztők megígérték, ha törik, ha szakad, de 2016-ban kiadják az immár PS4-exkluzív alkotást.

Ezt egy új trailer és egy másik érdekesség társaságában jelentették be: hogy bizonyítsák eltökéltségüket április 26. és május 5. között letölthetővé tesznek egy demót a Nioh alfaverziójából, amihez mindenki hozzáférhet majd. Ha érdekel a játék, mindenképpen érdemes lecsapnod a lehetőségre, annál is inkább, mert a demót végigjátszók exkluzív DLC-nek örülhetnek a megjelenés után.

Köszi, kamgecam!

5.
5.
Megmondókapitány
Jó is lesz majd a Dark Souls III után belenézni ebbe az ígéretes gyöngyszembe.
4.
4.
kamgecam
#3: Ezen meg tudod nézni!
https://www.youtube.com/watch?v=rtsIG_M3Mw8
3.
3.
markoci555
2.
2.
Caleon
Meglehetősen ígéretes, ha kap egy jó sztorit, akkor még akármi is lehet belőle. :-)
1.
1.
kamgecam
Szívesen fojesz!
Azért vicces a ready to die kérdésnél a trailerben,milyen szemtelenül átvették szinte ugyanúgy a Dark Souls jelmondatát:-Prepare to die! Meg úgy ánblokk az egész játékmenetet.Kis pofátlanok!:D
Várós a cucc!Kur.ára bejön, kíváncsi vagyok a végkifejletre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...