The Last Guardian - Trico szeszélyei

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 27.
  • Videó
Link másolása
Tegnap friss részleteket kaptunk a The Last Guardianról, most viszont az IGN jóvoltából egy új gameplay videó és néhány screenshot látott napvilágot. Az biztos, hogy okos és megható alkotás lesz a Team ICO játéka.

Tegnap több is megtudtunk a The Last Guardian fura lényéről, Tricóról, aki végigkíséri hősünk kalandját, noha eléggé szeszélyes segítőnek tűnik. Az IGN is lecsapott a játékra, és néhány új gameplay felvétellel és képpel lepte meg az olvasókat.

Az idei E3-on bizonyára többet is megtudunk majd a Team ICO alkotásáról, amely még idén napvilágot láthat PS4-en.

Képek:

26.
26.
xSHx
Kívánom, h ezzel a játékkal gazdagodjon a PS tökéletes exkúzív játékainak tárháza, de nekem ez az eddig látottak alapján nagyon vérszegény, rendesen gagyi. (NEKEM!) Nem értem ezt a nagy hype ot körülötte. Bízok benne, h nem lesz igazam és remélem, h kellemesen fogok csalódni.
25.
25.
kamgecam
#23: https://www.gamekapocs.hu/hir/49898/the_last_guardian_tiz_ev_tavlataban
Nem tudom hogy pofára ese-e vagy sem, de egyvalamiben biztos vagyok az ilyen játékok miatt lettem gamer. :)

24.
24.
Bisco
#20: Készült belőlük HD kiadás PS3-ra.
23.
23.
Angelwing
#18: Csak aztán nehogy pofára ess a nagy magasztalás után. Minden sorozat mostanában lejtőn van, nehogy ez a játék is úgy járjon mint a Duke Nukem LOL
22.
22.
Angelwing
21.
21.
kamgecam
#20: Szívesen! Örömmel néztem utána neked mert engem is érdekelt.Így egy picit én is többet tudtam meg. :)
20.
20.
Dízel
#18: Köszönöm a felvilágosítást. Ilyen kommentekre mindig nagyon adok! Azt mondom, mind a 2 játékot ki fogom fogom probalni. Még egyszer köszi! pacsi ;)
19.
19.
A Pulyka
Nem az en zsanerem, de ha jo puzzle-k lesznek benne, talan meg penzt is adok erte.
A loch ness-i szornyes kommentel viszont egyetertek :D
18.
18.
kamgecam
#17: Mindkét játék az Ico és a Shadow of the Colossus a ps2-re elért legjobb játékok voltak,mondhatni oszlopai az akkori érának.A The Last Guardian, Fumito szerint folytatni fogja az elődök ösvényeit és úgymond a legjobb kombinációja lesz az Ico és a Colosuss világának.A legjobbat akarták a két klasszikusból összegyűrni,a gyengébb elemeket kivéve és a legjobbakat megtartva,kiegészítve valami újjal és frissel.
Ezt a 2015 E3 prezentáción nyilatkozta Udea."During a presentation by Ueda earlier this week, he made it perfectly clear that The Last Guardian is, in many ways, a combination of the two games' core design principles: "we tried to take the best of both worlds."

A történet a szörny és a fiú kapcsolatáról, akit titokzatos körülmények között raboltak el, illetve az ő kalandos utazásukról menekülésükről szól, az ősi romok között.Konkrétan a világ felfedezése is fontos amit nem rágnak a játékos szájába hanem nekünk kell megfejteni a világot a karakterek történetét, és kimenekíteni magunkat és gigantikus barátunkat a fogságból. Ueda kiemeli a dinamikus kapcsolatot a fiú és a szörny között, a játékban nagyon fontos a mesterséges intelligencia.

Itt van egy teszt Udea előző játékáról a Shadow of the Colossus-ról:
https://www.gamekapocs.hu/cikk/467/shadow_of_the_colossus

Röviden:"A Shadow of the Colossus hangulata eszméletlen. Olyan szintű hatalmas epikus csatákat vívhatunk a kolosszusokkal, melyeket hosszú ideig megemlegetünk. Egy-egy ilyen harc során teljes mértékben magunkra vagyunk utalva, így az akció-kaland feeling minden korábbinál jobban átüt a képernyőn. Minden egyes harc végére szinte eggyé válunk a lényekkel a valóságban is, a játékban pedig… nos az majd kiderül, mindenesetre a Shadow of the Colossus ennek köszönhetően számos morális kérdést felvet, és jó alaposan el is gondolkodtat.A Shadow of the Colossus egy nagyon egyedi játék, és ennek megfelelően egy különleges élményt nyújt azoknak, akik kipróbálják. Egy kicsit több türelmet kell adni az anyagnak a legelején, ám körülbelül fél óra után beletanulunk és megkezdődik a kánaán. Fumito Ueda megalkotta nemcsak a Playstation 2, hanem az utóbbi évek egyik magasan legjobb játékát. Feltétlen dicséret illeti a kreativitásért és az újító szellemért, amit a projectbe áldozott."


Az ign pedig kipróbálta a The Last Guardien-t és ez volt a benyomásuk talán neked is lesz fogalmad hogy milyen játék is lesz eme alkotás. :)

http://hu.ign.com/the-last-guardian/12827/preview/ign-first-the-last-guardian-a-sokkolo-igazsag-tricoval-kapcs

A lényeg:"A The Last Guardiant átszövő kulcsmotívumok egyike a bizalom, ez a bensőséges jelenet pedig a fiú és a szörnyeteg kapcsolatának kezdetét jelenti. Trico sosem szelídül meg teljesen, de hogy ilyen cudarul bánjon a fiúval, arra a későbbiekben nem lesz példa. Csak magunkra hagyatkozhatunk, hogy kitaláljuk, hogyan segíthetünk neki.

Remélem picit tudtam segíteni,minden jót és szép napot neked! :O)
17.
17.
Dízel
Ez a game miért is olyan várós? tényleg érdekel, mert ezekből a par masodperces videokbol semmi sem derül ki. se a játék mechanikájáról se a storyról, se semmiről igazabol. egyaltalan milyen játék lesz ez?
16.
16.
kamgecam
#15: Sőt a visszatérése elég epikus volt! :D
https://www.youtube.com/watch?v=EREAYvZyT6c
9.
9.
kamgecam
#8: Hát ha ismernéd a csapatot akik e mögött a játék mögött állnak akkor nagyobb rálátásod lenne.Az Ico,és a Shadow of the Colossus készítői nem tech demókat hanem mesterműveket adtak ki a kezükből, nem csak játék,hanem művészeti szempontból is.
Akik ismerik azok szerintem velem együtt örömkönnyeket hullatnak hogy végre a láthatáron van a játék. :)
8.
8.
Angelwing
Ez a valami(játék) úgy néz ki mintha egy tech demó lenne és semmi több.
5.
5.
dcba
Na ha ez megjelenik, vegre ertelmet nyer a megvasarolt ps4-em. Ez Day One lesz.

Amugy ilyenkor vagyok merges a Japanokra, mert a sok debil es idetlen marhasag utan amit a japanok kepesek csinalni, elo tudnak allni egy ilyennel amivel egy pillanat alatt be tudjak huzni az embert egy masik vilagba es meg Occulus Rift sem kell hozza, h a kulvilag eltunjon.

Csak jelenne mar meg, varom nemtuom hany eve mar!!
4.
4.
delphijos
Persze nem lehet jól hallani, de a zene bejövős.
3.
3.
McDuff
jáááájjj de kilóg még mindig ez a minimalista gyerek a környezetből :| lehet vmiféle dizájneri kreativitás akart lenni,de vhogy akkor is furcsa,hogy minden más k.rva részletes.
2.
2.
KopyAti
Szét csigázzák itt a embert! :)
1.
1.
zimonyini
Ez a játék sosem fog megjelenni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...