Már egymilliónál jár a Farming Simulator 17

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 25.
  • Biznisz
Link másolása
Sokkal jobban fogy a Farming Simulator 17 a tavalyi résznél, alig egy hónap kellett ahhoz, hogy a játék átlépje az egymilliós mérföldkövet. A PC-s verzió bizonyult a legkelendőbbnek, az eladások fele innen jött.

A Focus Home Interactive nem gyakran dobálózik számokkal, de a Farming Simulator 17 esetében most kivételt tett. A játékból egymillió kópia talált gazdára az első hónapban, majdnem kétszer annyi fogyott belőle a premiert követő négy hétben, mint az előző részből.

Még mindig a PC-s változat bizonyult a legkelendőbbnek - az eladások fele innen származik. A játékosok inkább a dobozos változatot részesítették előnyben: 700 ezer példányt kaptak le a boltok polcairól PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ezzel szemben a Steamen 220 ezren vásárolták meg az agrárszimulátort.

Érdekesség, hogy Németországban abszolút bestseller a játék, mindhárom platformon vezette a kiskereskedelmi listákat. Skandináviában a harmadik helyet csípte meg, a franciáknál a negyedik, Angliában az ötödik. Ez nagyon szép eredmény, tekintve, hogy a Battlefield 1-gyel, a Civilization VI-tal és a Titanfall 2-vel kellett versenyeznie.

A Farming Simulator 16-ból eddig 3 millió példány talált gazdára. Az új rész még ezt is könnyen túlszárnyalhatja, elvégre a kritikák pozitívak.

8.
8.
Prax
#7: Vidéken élek, szerintem elég sok embert látok hasonló gépeket vezetni. Ettől független nőt még nem láttam (ami nem azt jelenti, hogy nincs), és egy fiatalabb srácot láttam csak a szakmában. Lehet felétek bomba nők és testépítők végzik a hasonló munkát, erre nem.
7.
7.
Magnumpi81
#4: Kicsit sem vagy általánosító.
4.
4.
Prax
Lol! Nő vezeti a kombájnt! Itt az Alföldön főleg idősödő, nem túl sok foggal rendelkező bácsik szokták vezetni, aki dzsondírgenyót vezet, az meg minimum 150 kg.
3.
3.
Darksiders84
#2: Engem érdekelne de nem merem kipróbálni még nem játszottam ilyennel és nincs használt eladáskor meg nem ugrálnak érte gondolom.
2.
2.
Cooper Channel
Szerintem jó lett. Rengeteg apró dolgon változtattak.
https://youtu.be/BH5Hvo9HItY
Amúgy nem a 16al kéne az eladásokat összehasonlitani mert az csak mobilra jelent meg, hanem a 15-el.
1.
1.
ollie92
Na Zoenn, várjuk a tesztet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...