WCG 2006: Fényképes beszámoló

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 28.
  • Rendezvény
Link másolása
70 ország, 1200000 játékos, 700000 dollár összdíjazás és 6 Gamekapcsos fenegyerek. Mi ott voltunk, jól éreztük magunkat, most pedig beszámolunk.
70 ország, 1200000 játékos, 700000 dollár összdíjazás és 6 Gamekapcsos fenegyerek. Mi ott voltunk, jól éreztük magunkat, most pedig beszámolunk.

A Samsung és az IDG vezetésével idén, augusztus 26-27-én a Jövő Háza Teátrum adott otthont a világ legnagyobb elektronikus sporteseményének. A WCG versenysorozat 2001-ben kezdett Magyarországon, akkor a székesfehérvári poszt-kommunista hangulatot idéző Ikarus gyártelepen mérték össze tudásukat a világbajnokságra önmagukat kvalifikálni szándékozó gamerek. A WCG azóta kinőtte magát a világ legnagyobb világbajnokságának legnagyobb országos versenyévé, így évről-évre nagyobb, szebb, jobb és hangulatosabb lett a rendezvény.

2006-ban, azaz idén a Gamekapocs is kilátogatott a bulira, hogy meglesse, mit is tudtak összehozni ezúttal a WCG főszervezői. A stábból jelen volt Myko Alto, DragoMan, Fojesz, Chocho, Sonik és jómagam, Daks, hogy eltöltsünk egy kellemes hétvégét az immáron 5 éves szülinapját ünneplő WCG magyar kupán. A helyszín remek választás volt, a Millenáris Parknál keresve sem találhattak volna szebb és kompaktabb helyszínt a lebonyolításra. Rendkívül színvonalas és izgalmas döntőt láttunk, kipróbálhattuk a Digital Reality új játékát, a War Front-ot, meglestük a Creative három dimenziós hatás keltő vadi új hangkártyáját és a hozzá passzoló fülhallgatóját, valamint megmérkőztünk a sajtókupán is, ahol bár Boe csúnyán lealázott mindannyiunkat, remekül szórakoztunk.

Pizzából, kólából és Samsung cuccokból nem volt hiány, a hangulat fantasztikus volt, mely utóbbit meg is örökítettük videókameránkkal. Hamarosan látványos videóösszefoglalóval jelentkezünk, amint elkészülünk a vágással - addig is maradjatok velünk és olvassátok a GK-t! A fényképeket Tyukodi László készítette, köszönet értük a Café PR Kft-nek.

Ugrás a galériához

7.
7.
Blasius18
Nem tudja vki hogy kinyerte a War Front döntőjét?ÉS mi vot?
7.
7.
Blasius18
6.
6.
Daks
az utolso kepen az a csaj olyan mint a sindy a horrorra akadva-ból :D
5.
5.
fojesz
Ehh, elnézve a képeket kicsit sincs fanatista fejem, mikor játszom... :)))
4.
4.
fojesz
Jaja, komoly volt nagyon! :)
3.
3.
Mast3rmind
Az más... attól még hívhatatok volna :D max elutasítottam volna a meghívást :P
2.
2.
Drago
Nem is voltál itthon :P
1.
1.
Mast3rmind
Engem miért nem hívtatok xD?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...