Friday the 13th: The Game - ezt kapjuk a jövőben

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Az Illfonic jóvoltából már tudhatjuk előre, hogy milyen frissítések és tartalmak érkeznek a jövőben túlélőhorror-játékukhoz, a Friday the 13th: The Game-hez. Egy sor újdonság vár még ránk!

Talán kicsit nehézkesen indult be az Illfonic multiplayer horrorjátékának a szekere, de most úgy tűnik, hogy jó úton haladnak a Friday the 13th: The Game-mel a fejlesztők. A minap a fejlesztők saját honlapjukon osztottak meg egy ütemtervet, melyről azt olvashatjuk le, milyen tartalmak érkeznek még a címhez. Az is kiderül, hogy jelenleg hol tartunk: a "You are here" pont alapján még jócskán az út elején járunk.

A nemrég bejelentett Jason- és a Jarvis-ház lesznek a soron következő újdonságok, de hogy ne csak a pozitívumokról ejtsünk szót, az is egyértelműen kivehető, hogy az egyjátékos kampányra még mindig nagyon sokat kell várnunk. A - nagy valószínűséggel - karácsonyt ábrázoló hópehely egyenesen arra enged következtetni, hogy csak jövőre vághatunk neki egyedül a kalandnak. 

Mindenesetre becsülendő, hogy a fejlesztők ennyi mindennel készülnek a jövőben is a játékhoz.

3.
3.
GAMEROD
#2: Azért kicsit meredek amit írtál. Lehet a játékot szeretni, vagy nem szeretni de elég jól el lehet vele szórakozni. Én valahogy még mindig nem tudtam megunni 128 óra után sem.
2.
2.
user101
jason ( szándékosan ! :) túl van hájpolva...
jason túl van op-olva...
jason az indokolatlan erőszak egyik legrosszabb mintapéldája...
ennek a játéknak meg meg sem kellett volna születnie...
de ha már megcsinálták akkor legalább ne lenne egy ekkora szemét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...