Tini Nindzsa Teknőcök az Injustice 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 7.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt már tudtuk, az Injustice 2 harmadik Fighters Packjának utolsó karakterei a Tini Nindzsa Teknőcök lesznek. Most egy külön bejáratú előzetesben köszönnek be gyerekkorunk kedvencei.

Hamarosan a négy pizzazabáló mutáns, Donatello, Michelangelo, Raphael és Leonardo is csatlakozik az Injustice 2 gárdájához. A teknőcök a Fighters Pack 3 utolsó karakterei lesznek Enchantress és Atom után.

Mindegyikük egyedi támadástípusokkal és győzelmi animációkkal bír, lesz itt pizzaevés és gördeszkás támadás is. A srácok még ebben a hónapban megérkeznek a NetherRealm bunyós játékába.

8.
8.
Yanez
#7: Vagy az Insomniac! :)
7.
7.
crytek
#5: A Rockstady képes lenne erre az 100%.Remélem egyszer lesz ilyen...
5.
5.
Yanez
#4: Na ez nagyon pöpec ötlet crytek! Most elképzeltem egy ilyen Arkham-féle tininindzsa teknőcös játékot, ahol a haverokkal coop-ban lehetne tolni. Mindegyik egy teknőcöt irányítana, és sok olyan küldetés lenne, amit így négyen, a város különböző pontjain kell ugyanakkor végrehajtani. Na meg ilyen hasonló dolgok: pl egy gigantikus robot ledöntése, amihez mind a 4 játékos szükséges, és mindnek más a feladata a cél végbevitelét illetően. De király lenne!

Ezt az ötletet szabadalmaztatnunk kéne! :D
4.
4.
crytek
De nagyon hiányzik egy Tini Nindzsa Teknőcös AAA game. Pedig Batman féle módon de frankó lenne
3.
3.
louie
#1: Jaja, épp hogy Zúzó kellett volna a teknősök helyett :D
2.
2.
McDuff
Na, erre vártam, jöhet a fullos pakk az eredeti áron. Mármint nem a teknőcökre, ők pont hidegen hagynak (én voltam az egyedüli gyerek, aki nem bírta őket? :D), de akkor ezzel most már nincs akadálya, jöjjön ki és szaladok is megvenni!
1.
1.
strike19
Remélem lesz szecska mester is vagy még Zúzót is elbírna szerintem a történet..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...