Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2019. január 2.
  • Akció
Link másolása
Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.

A Microsoft hónapról hónapra bővíti az Xbox Game Pass már jelenleg is számottevő névsorát. Akik számára szimpatikus volt a decemberben bekerülő Life is Strange és annak előzménysorozata, a Before the Storm, azok ismét örülhetnek: a Life is Strange 2 jelenleg elérhető első epizódja is hamarosan itt landol. Mellette a Farming Simulator 17 és az ARK: Survival Evolved érkezik holnap, azaz január 3-án.

Január 7-én a különös harcrendszerű Absolvert próbálhatjuk ki, három napra rá pedig Rico Rodriguez ejtőernyőzik be a Just Cause 3 élén. A sort az Aftercharge zárja, amely már a megjelenése napján a havidíjas csomag részeként debütál. Jó játékot hozzájuk!

19.
19.
shatterhand
#14: Elmúlt 15év legjobb játéka
18.
18.
kopic
#14: Vannak benne, nyomaszto, paras reszek, de nem veszes, inkabb erdekes jatek. Megegyszer nem vinnem vegig, az hotziher...
14.
14.
#13: És mennyire parás? Nagyon kipróbálnám, de nem szeretem a horrort, sem a a túltolt pszicho cuccokat.
11.
11.
kopic
Hellblade: Senua Sacrifice
10.
10.
kopic
#4: Igy van, rohadt jo. Eddig FH4, Rime, Below, Hellblade-t toltottem le. Utobbi szerintem elozo evek egyik legjobb jateka, tortenet, hangvizualitas szempotjabol.
7.
7.
Őrnagy
#6: Úgy értem, a Gamepass előfizetés elég az online játékhoz@
6.
6.
Őrnagy
#5: Köszi. És ezzel lehet online is játszani?
5.
5.
Batman
#3: Nem. Elofizezetsz, majd megjelenik a fiokodnal egy ful hogy gamepass. Belemesz es ott latod miket lehet letolteni. Kurva jo szolgaltatas
4.
4.
Batman
#3: Nem. Elofizezetsz, majd megjelenik a fiokodnal egy ful hogy gamepass. Belemesz es ott latod miket lehet letolteni. Kurva jo szolgaltatas
3.
3.
Őrnagy
Ez a Gamepass hogy működik? Kell mellé live is?
1.
1.
Anti4730
Basszki megvettem egy csomo jatekot par honapja, just cause 3, gears of war 4, hellblade, errefel sorra kerulnel be game passba:))
Na nembaj:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...