Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Under Fire II

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy tűnik, végre a nyugati játékosokhoz is eljut a Kingdom Under Fire II. A több mint tíz éve készülő MMORPG-RTS hibrid napra pontos megjelenési dátumot kapott, és egy új gameplay trailert is tudunk mutatni hozzá.

November 14-én érkezik meg Európába és Észak-Amerikába a Kingdom Under Fire II, jelentette be a játékot kiadó Gameforge és a fejlesztő Blueside - az alapkiadás 30 eurót kóstál majd. A Kingdom Under Fire II egy MMORPG-RTS hibrid lesz, ahol a játékosok a saját hősük tápolgatása mellett egy hadsereg oldalán is harcba szállhatnak Bersia uralmáért. A kampány egyedül és multiplayerben is végigjátszható majd.

A Kingdom Under Fire II kalandos múltra tekint vissza, elvégre a játékot még 2008-ban jelentették be - ekkor jelentkezett egyébként utoljára új résszel az xboxos gyökerekkel rendelkező sorozat. A játékot azóta több platformra is beígérték, végül azonban PC-n és PS4-en fogja tiszteletét tenni. Habár tőlünk keletebbre több országban is kipróbálható volt a Blueside fejlesztése, több helyen még azelőtt lelőtték a szervereket, hogy véget ért volna bétafázis.

A Gameforge idén nyáron jelentette be, hogy ő lesz a kiadója a játéknak, azóta pedig eléggé felpörögtek az események körülötte: többé-kevésbé folyamatosan érkeztek a látnivalók a címből, és lám, a premier sincs már messze.

1.
1.
Tetszene...csak annyi a bajom vele, hogy elnézve ezeket a bónuszokat, amik a vásárláshoz járnak: 3x troop coupon, 20x resurrection ticket, stb eléggé pay to winnek érzem, jó lehet, hogy kampányhoz nem nagyon kell, de ez így elég izén hangzik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...