Resident Evil 3 - újabb videón pörög a remake

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 5.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal a GameSpot újságíróinak hála egy 26 perces stream látott napvilágot, mely során vadonatúj részleteket is elcsíphetünk a Capcom felújított zombis alkotásából. Raccoon City még sosem festett ilyen szépen.

A videóban a Capcom UK közösségi menedzsere mutatja be a játék közelharci és kitérési manővereit, illetve abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy miként fordíthatjuk a javunkra a környezet adta lehetőségeket, mint például a pocsolyák közt szikrázó elektromos generátort.

Jill Valentine eszeveszett menekülős kalandjaira már nem is kell sokat várni, a felújított Resident Evil 3 ugyanis április 3-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

27.
27.
GAMEROD
#25: Csak az 1. rész remake-je nevezhető remake-nek, mert az eredeti történet és helyszínek 100%-ig benne voltak felújított formában, de még raktak hozzá egykét pluszt is. A mostaniak már teljesen újragondolt változatok. De ahogy írtam ez nem probléma mert ha már ötezerszer kitolta az ember az eredetit akkor jól jön valami új is.
26.
26.
JohnSpartan
De amúgy is tök mind1... lassan újra itt a gonosz! :)
25.
25.
JohnSpartan
#24: Akkor màr a 2 sem volt remake, mivel rengeteg dolgot megváltoztattak, hozzáadtak vagy kivettek belőle.
24.
24.
GAMEROD
#22: Azt Reimagine-nek hívják amiről beszélsz. A remake-k általában nagyrészben az eredeti felépítést tartalmazzák. Legyenek azok akár az előző RE remake-k, vagy épp Final Fantasy stb..
22.
22.
JohnSpartan
#8: Mivel Remake-ről van szó nem Remaster-ről így színte teljesen új köntösben fog pompázni. Jellegzetes dolgokat tesznek bele ami ismerős lehet a 3-ból mint plakátok, utca részletek, karakterek, feladatok. De itt véget is ért a hasonlóság... Ez egy új Re3.
13.
13.
Ps fanboy
#6: A Spártai jót szól testvéreim. Kicsit nagy a hype.
12.
12.
GAMEROD
#10: A plakát lehet, de az utca nem. Ezért írtam egykét utalást.
10.
10.
#8: "...semmi olyat nem láttam benne egykét utaláson kívül ami emlékeztetne az eredetire...)

Ennek az ellenkezőjét láttam, még az utcákon a fali plakátok közül is volt ismerős.
9.
9.
Bele kattintgattam röviden, szerintem jó lesz ez és az utcák hozzák a hangulatot ezerrel. Meg a mentő hely zen.e Várom már az anyagot, lehet elő is kéne rendelnem, mert úgy tudok a leghamarabb nekifogni.
8.
8.
GAMEROD
Nemesis-en kívül eddig kb. semmi olyat nem láttam benne egykét utaláson kívül ami emlékeztetne az eredetire. Ez már nagyon át lett variálva. Mondjuk nem baj, aki annyira az eredetire vágyik annak itt van ez:
https://www.youtube.com/watch?v=IS0C7woSAG0&t
2.
2.
Ps fanboy
Return of the Racoon City!

Észrevétel a videó kapcsán. Mintha nem lehetne csonkolni a buzi zombikat, csak nem kivették belőlle.
1.
1.
JohnSpartan
Tudom hogy manapság divat ez a 5 teaser 10 trailer + képek meg minden de kezdenek már átesni a ló túl oldalára... tudom tudom, akinek nem tetszik az ne nézze szöveget kapom majd de, ez mégis csak túlzás.

A játék amúgy előrendelve és már csak várni kell mint a messiást. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...