Frissült egyet a Worms Armageddon

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 18.
  • Letöltés
Link másolása
Idén ünnepli a Worms-sorozat a huszonötödik születésnapját, ennek apropóján kapott frissítést az egyik legkedveltebb epizód, az Armageddon, amit immár hatan is játszhatunk egyszerre.

A 3.8-as verziószámot viselő frissítés valójában egy rajongói munka, a Team 17 azonban hivatalosan is felkarolta a projektet. A rajongóknak mindenképpen érdemes letölteniük, az egyik legfontosabb újdonsága ugyanis az, hogy a telepítése után akár hatan csatázhatunk a játékban egyszerre, így akár 48 kukac is egymásnak eshet.

Ezenkívül megbuherálhatjuk a pályák fizikáját, kapunk új AI-csapatokat, és olyan szinteken is nekiugorhatunk a harcnak, amelyeket az előző meccsek során már szitára lőttünk. Hallgatva az új idők szavára, a Worms Armageddon már kiterjedt közösségi funkciókkal és videórögzítési lehetőséggel rendelkezik, emellett jobb Windows 10- és Linux-kompatibilitást ígér.

A legújabb Worms-játék egyébként a Worms Rumble névre hallgat, ez azonban valós idejű battle royale-összecsapásokra cseréli a jól bevált körökre osztott felállást.

2.
2.
Heldengeist
#1: Csak épp az újításokból semmi nem hiányzott belőle.
1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...