Total War: Warhammer II - csend és harag

  • Írta: szlav
  • 2021. július 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Creative Assembly egy hónappal ezelőtt jelentette be a Total War: Warhammer II utolsó DLC-csomagját, a mai előzetesnek hála pedig közelebbről is megismerhetjük a The Silence and the Fury újdonságait.

A Warhammer Skulls adásán már láthattunk egy rövidke teasert a Total War: Warhammer II legújabb kiegészítőjéről, most viszont ennél tisztességesebben is megmutatta magát a The Silence and the Fury névre hallgató csomag. Ahogy azt már megszokhattuk, a DLC ismét két fajra fókuszál majd: ezúttal a beastmen és a lizardmen frakciói kapnak egy-egy új legendás lordot, önálló kampányt és persze számos új egységet.

Taurox, az évek óta elhanyagolt beastmen faj új hadvezére egy valódi megállíthatatlan bivalyként szeli át a hadszínteret, ez a fékezhetetlenség pedig a csatamezőn kívül is megmutatja magát, hiszen Taurox minden lemészárolt ellenfél vagy lerombolt város után további lendületet szerez a térképen. Ezzel szemben Oxyotl, az új lizardmen-lord inkább lopakodva cserkészi be az ellenfeleit. A térképen haladva Oxyotl serege láthatatlanul vághat át az ellenséges területeken, titkos főhadiszállásokat létrehozva.

A július 14-én élesedő fizetős DLC mellé érkezik egy ingyenes frissítés is, amely új ogrezsoldosokkal támogatja meg a beastmen-játékosokat. Ennél is érdekesebb azonban, hogy a törpökhöz csatlakozik egy új legendás lord, erről azonban egyelőre nem árult el többet a fejlesztőcsapat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...