Way of the Hunter - vár a vadon és a vad

  • Írta: gorien
  • 2022. április 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Mikor megöröklöd nagyapád vadászházát, rád hárul a felelősség, hogy fenntartsd a családi hagyományokat. A Way of the Hunterben nem elég lepuffantani a vadat: meg kell találni, és be is kell cserkészni.

A vadászat izgalmának semmihez sem fogható bemutatását ígér a Nine Rock Games és a THQ Nordic a Way of the Hunterrel. Sokat próbált vadászként eredhetünk a prédáink nyomába, a játék története szerint ugyanis az a célunk, hogy a családi hagyományokat őrizve minőségi vadhúst áruljunk.

A játékban valósághű vadászfelszereléssel, licencelt eszközökkel vágunk neki két óriási, 144 négyzetkilométeres területnek, egynek amerikai, egynek európai közegben. A cserkészés során fel kell fedeznünk az állatok nyomait, követnünk kell őket, elkerülve, hogy éles érzékeikkel kiszúrjanak minket – ha pedig csővégre kaptuk őket, még mindig számolnunk kell a fizikával.

A Way of the Hunter PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg.

2.
2.
Kolompár Tarzan
Ebben a témában az etalon játék a The Hunter: Call of the wild
Igaz, hogy már legalább 7-8 éves játék és folyamatosan tesznek bele új tartalmat. A probléma az, hogy viszont új állatokat alig tesznek bele. Lehet, már ők is egy új engine-en dolgoznak, vagy valamin.

Ehhez képest a bemutatott új játék sokkal látványosabb állatokat mutat, de a környezet nem sokkal szebb, mint a Call of the wild-ban.
A játékmenet fogja meghatározni, hogy sikeres lesz-e mert abban a Cotw elég jó lett.
1.
1.
r3dman
Jól néz ki de emberekre szivesebben lövök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...