Capcom: nincs tervben a Code: Veronica remake-je

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 23.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil-sorozat producere szerint nincs tervben a Capcomnál, hogy remake-elnék a Resident Evil - Code: Veronicát, ugyanakkor nem is zárta ki ennek a lehetőségét.

Miután a Capcom elkezdte módszeresen remake-elni a klasszikus Resident Evil-epizódokat, sokakban felmerült, hogy esetleg a Code: Veronicát is kezelésbe vehetné. Erről azonban nem érkezett eddig bejelentés, és nem véletlenül: Yoshiaki Hirabayashi, a széria producere a Noisy Pixelnek árulta el, hogy erre vonatkozóan nincsenek konkrét terveik, még ha nem is zárta ki a dolgot. "Ha adódik rá lehetőség, akkor talán igen" - mondta.

A Code: Veronica eredetileg Dreamcastre jelent meg még 2000-ben, később érkezett belőle egy frissített verzió PS2-re és GameCube-ra, amit aztán PS3-ra és Xbox 360-ra is portoltak. A története a második és a harmadik rész között játszódik, és az eredeti elképzelések szerint teljes értékű folytatásnak szánták: az amerikai IGN nyomozta ki, hogy a Sonyval kötött partnerség értelmében titulálták végül mellékágnak, Jill Valentine sztorija pedig megkaphatta a Resident Evil 3 címet.

4.
4.
JinjeR
"nincs tervben a Code: Veronica remake-je"
Elég baj az!
Én jobban örültem volna neki mint a 4-nek,bár a gameplayt megnézve az is instant vétel lesz,remélem nem vágják meg mint a 3-at (ha benne lesz az Ada Wong DLC az meg hab a tortán,de nem igen bízom benne..)
Dehogynem!Jön az ha "elfogyott" minden régi remakelhető Resi!.. Főleg hogy ezért rinyál majd minden fan..;-):D
3.
3.
fojesz
2.
2.
Nothing
"A Code: Veronica volt egyébként az utolsó rész, amelyik a klasszikus túlélőhorror stílust képviselte"

Khm...Zero, Remake, Outbreak, Outbreak File 2... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...