Steamre is megérkezik a Saints Row rebootja

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A Steam megjelenés mellett bejelentették a játék harmadik kiegészítőjét is. A Song of Ice and Dust névre keresztelt DLC augusztus 8-tól lesz elérhető.

PC-re eddig is elérhető volt a játék, de csak az Epic Games áruházában. 24-én ez megváltozik, és most már a Steam-felhasználók is próbára tehetik ügyességüket a sorozat egyik újításával, a wingsuittal. Aki eddig valami csoda folytán nem hallott volna a kultikus széria legújabb, és egyben legrosszabb kritikai fogadtatásban részesített etapjáról, annak ajánlom tesztünket.

A Song of Ice and Dust új sztori-küldetéseket, új ellenségeket, kozmetikai elemeket, és még sok mást is elhoz Santo Ileso városkájába. Ezzel a kiegészítővel véget ér a roadmap, vagyis nem számíthatunk több, nagy volumenű újításra. Nem tudjuk még, hogy pontosan miket kapunk majd a kiegészítővel, de egy Game of Thrones-paródiának tűnik, már csak a nevéből is. Az eddigi DLC-k a Fast and Furious sorozatból, illetve a régi játékokból jól ismert Genki professzor kihívásaiból merítettek. Kíváncsian várjuk milyen javításokat hoz majd a rivalizálás kifigurázása.

5.
5.
crytek
#3: Sajnos ott a fejlesztők már eladták a lelküket és a cross platfromos multihoz kell csak az epic lószarja. De jó hogy mondtad ,mert ezt nem is tudtam. Akkor a steamen sose rakom fel a 4-et.... Szerencsére ingyen volt bundle miatt..
(Mondjuk nem mintha érdekelne ez a sorozat túlzottan)
4.
4.
Ooorky
3. résszel kezdtem, Gat out of Hell el is vette örökre a kedvem a szériától.


Yakuza (Judgment) széria minden szinten köröket ver rá.
3.
3.
Heldengeist
#2: A Saints Row 4-hez miért kell, mikor ~10 évig nem kellett hozzá?
Mert hoztak egy update-et, hogy kelljen.
2.
2.
crytek
#1: Miért kéne hozzá? Nem kell hozzá
1.
1.
Heldengeist
És kell-e majd-e a steames verzióhoz Epic kliens-e?

Annyira amúgy nem érdekel, a játék alapból ingyen se kategória, de amíg Epic kliens is kell hozzá, addig ha fizetnének se kategóriában marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...