A Sony már a Jak and Daxter-filmet tervezi?

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 18.
  • Pletyka
Link másolása
Egy korábban is igaznak bizonyult pletykákat szállító iparági bennfentes szerint a Sony a Naughty Dog egy másik játékszériáját is nagyvászonra viszi. Már azt is tudják, ki rendezi a Jak and Daxter-filmet.

A MyTimeToShineHello nevű szivárogtató már korábban is ismert volt szavahihetőségéről, a legújabb hírmorzsája szerint a Sony élőszereplős filmadaptációt készít a 2000-évek elején futó akció-kalandjáték sorozat alapján.

A Jak and Daxter-széria a Naughty Dog egyik korai próbálkozása volt, szép sikereket ért el velük, míg az Uncharteddel majd később a The Last of Usszal mindörökre letették a névjegyüket az játékiparban. A bennfentes szerint a Sony a rendezőért sem megy messzire: a mozit ugyanaz a Ruben Fleischer dirigálhatja le, aki az első Venomért, az Unchartedért és a Zombielandért felelt. Ami a főszereplőket illeti, két Marvel-sztárt nézett ki a gyártó: Tom Holland lenne Jak, míg Chris Pratt Daxter bőrébe bújna.

Nem meglepő, hogy az HBO-féle The Last of Us-széria sikere után Hollywood szeretné a Naughty Dog korábbi munkáit is feldolgozni, s noha a Jak and Daxterben feleannyi dráma sincs, mint az Unchartedben, egy könnyed nyári mozinak kiváló lenne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...