Mozgásban a Chicken Police: Into the HIVE!

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Clawville városkája egy új kalandra hív minket legveszélyesebb körzetébe, a Hive-ba. Eddig még nem látott helyszínek, karakterek és rejtélyek várnak ránk és a rendőr párosra, Sonnyra és Martyra.

A The Wild Gentlemen és a Joystick Ventures játékmenet videóval ajándékozott meg minket, melyben fény derült a technicolor módra is, ami által színesben is átélhetjük Sonny Featherland és Marty MacChicken új és titokzatos ügyét. Egy szarvasbogár-gyilkosság lesz a kiindulópontunk, de már megszokhattuk, hogy kedvenc antropomorf rendőr párosunk sorsa nem olyan egyszerű, mint elsőre tűnik.

A felettébb hangulatos videóban – ami sokaknak eszébe juttathatja Frank Miller kultikus alkotását – amellett, hogy láthatjuk Clawville-t neonfényes pompájában, megcsillantják a játék point-and-click szerű mivoltját is.

Ha esetleg nem hallottatok volna a budapesti csapat nagysikerű játékáról, a Chicken Police: Paint it RED!-ről, elolvashatjátok tesztünket, melyben tüzetesen megvizsgáltuk miben kiemelkedő az alkotás és hol lehetne még fejlődnie.

A legfontosabb kérdés is elhangzik, sikerül-e végre megöletnie magát főhőseinknek? Nem tudjuk, de 2024-ben kiderül, mikor a játék megérkezik Steamre. Egyelőre pontosabb dátumunk nincs, viszont kívánságlistánkra már felkerülhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...