GC 2023: Nézd vissza a Gamescom nyitóceremóniáját!

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Eljött az idő, kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos expója! Bő kétórás műsorral, friss bemutatókkal és rengeteg gameplay-jel vár minket a ma esti show. Ne maradjatok le semmiről!

A világ legnagyobb játékgyártói már megérkeztek Kölnbe és már Geoff Keighley is ugrásra készen várja, hogy bemutathassa a mai este látnivalóit. Habár mindenki kedvenc prezentőre előre leszögezte, hogy a megszokottnál kevesebb meglepetéssel és vadiúj bejelentéssel érkezik az Opening Night Live, cserébe legalább két teljes órán záporoznak majd a trailerek és gameplay bemutatók.

Az már egészen biztos, hogy színpadra kerül az Alan Wake 2 és az Assassin's Creed: Mirage, nagy bemutatót kap a Black Myth: Wukong és bő 10 percnyi gameplay-jel érkezik a Call of Duty: Modern Warfare III is. Hosszas csend után újra megmutatja magát a Crimson Desert, a CDPR a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyt viszi a képernyőre, a CI Games és a Hexworks pedig a Lords of the Fallent járatja meg ismét. Ha minden igaz, akkor Ed Boon is színpadra lép, hogy bemutassa a Mortal Kombat 1 eddig nem látott harcosait, illetve a Payday 3, a Sonic Superstars, a Tekken 8 és a Zenless Zone Zero látnivalóira is érdemes lesz számítanunk.

Sőt, mivel a Microsoft nem foglalt külön időpontot a színpadon, de minden idők eddigi legnagyobb kiállításával érkeznek, gyakorlatilag mérget vehetünk rá, hogy a Forza Motorsport, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl és a Starfield is kap némi időt a reflektorfényben.

Update! A műsor véget ért, az alábbi lejátszón nézhetitek vissza a teljes adást, lejjebb pedig megtaláljátok az összefoglalót:

Ez történt a Gamescom Opening Night Live műsorán:


Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...