A héten rendezik az Xbox Partner Preview-t

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 23.
  • Rendezvény
Link másolása
A Microsoft bejelentette a következő Xbox Showcase-t, amely elsősorban a független fejlesztők és partnercégek felhozatalára koncentrál majd. Ne várjon senki Activision Blizzard-játékokat egyelőre!

Ezen a héten szerdán, azaz 2023. október 25-én rendezik az Xbox Partner Preview-t, amely olyan külső stúdiók bejelentéseit és helyzetjelentéseit tartalmazza, mint a Ryu Ga Gotoku, a Remedy, a Studio Wildcard és a sokan mások.

Fontos azonban kijelenteni, hogy Microsoft által nemrégiben felvásárolt Activision Blizzarddal kapcsolatos hírek, leleplezések és Game Pass-bejelentések nem lesznek. A húszperces digitális műsor "friss keveréke lesz a független játékoknak és az ismerős kedvenceknek".

Az már biztos, hogy a Like a Dragon: Infinite Wealth is terítékre kerül, levetítik az Alan Wake II launch trailerét, először nézhetünk bele az ARK: Survival Ascended játékmenetébe és elmerülhetünk a Dungeons of Hinterberg közösségi világába.

Magyar idő szerint este 19 órától érdemes figyelemmel kísérni a hivatalos Xbox YouTube- vagy Twitch-csatornáját, de ha minket választotok, akkor sem maradtok le semmiről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...