Bejelentették a Dungeonborne-t

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az extraction dungeon crawler játék megjelenési dátumot egyelőre nem kapott, a Dungeonborne alfa verzióját február elején demó formájában próbálhatjuk majd ki.

A Mithril Interactive első játéka egy belsőnézetes fantasy kazamata pucolás lesz, viszont a modern idők mechanikáival nyakon öntve. A Dungeonborne ugyanis egy extraction játék lesz, ahol a kimenekítési ponttól távolodva egyre komolyabb veszedelmekkel fogunk találkozni. Ha meghalunk, akkor buktunk minden felvett kincset, így adott lesz a döntéshelyzet: megelégszünk a biztos, de csekélyebb loottal, vagy inkább megkísértjük a sorsot, és a sötét, gótikus tárnák mélyére merészkedünk majd?

Ezen felül még egy kis Battle Royale felhangot is kap a játék, ugyanis a játéktér az idő előrehaladtával szűkül, és a különböző rémségeken kívül a többi játékos is az életünkre törhet. Igen, a Dungeonborne egy PvPvE játék lesz, ahol 3 fős csapatokban vagy egyedül is nekivághatunk a fosztogatásnak. A lootolás mellett a kraftolás is jelen lesz a játékban, sőt a játékon belüli aukciósház is.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a Dungeonborne, viszont február 2. és 12 között elérhető lesz a játék alfa verziója egy demó formájában a Steamen. Egyelőre nem tisztázott, hogy már platformokon is megjelenik-e majd a játék, illetve az sem, hogy korai hozzáférésben készül-e majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...