The Forever Winter - túlélés gigantikus harci gépek árnyékában

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A washingtoni Fun Dog Studios kooperatív horrorjátéka egy igazi szerelmeslevél egy letűnt kornak, ahol az intenzív taktikai élmény mindennaposnak számított. A The Forever Winterben egy soha véget nem érő konfliktusba csöppenünk.

A The Forever Winter egy vérbeli kooperatív taktikai túlélőhorror, melyben csapatunknak túl kell élnie egy soha véget nem érő háborúban, ahol félelmetes és gigantikus harcig gépek árnyékában kell helytállnunk.

Csupán egy kis hal vagyunk egy nagy apokalipszisben, gyűjtögetnünk és harcolnunk kell, hogy megérjük a következő napot, melyben az ellenségek szó szerint a csatatér fölé tornyosulnak. A háború kiszámíthatatlan, a dinamikus harcrendszernek hála, az ellenségnek is saját céljaik és programjaik vannak, koordinált csoportokban tevékenykedne, intelligensen reagálnak tetteidre.

A józan ész és a lopakodás vezethet sikerre, na és a fegyverek, amiket nekünk kell megszereznünk. A világ pedig könyörtelen: a technológiai fejlődés az ökológia összeomlásához vezetett, a háború már 40 éve tart a mesterséges intelligencia és az ember-gép hibridek ellen. A természet örök télbe fordult.

A washingtoni székhelyű Fun Dog Games egy letűnt kor előtt tiszteleg a The Forever Winterrel, amikor még a fejlesztők feszegették a határokat, új világokkal és mechanikákkal kísérleteztek. Szeretnének visszatérni a kísérletezéshez, bár a játék szemlátomást nagy kanállal merít a Gears of Warból és a Terminatorból is.

A megjelenés egyelőre PC-re várható, de ha a visszajelzések kedvezőek lesznek, további platformokat is bejelenthetnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...