Bemutatkozott a Creatures of Ava

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A leginkább egy pacifista Palworldre hasonlító alkotásban fuvolázva tudunk majd különböző, színes állatokkal összebarátkozni, fegyverek nélkül. A játék az idén érkezik majd, egyből a Game Passbe.

Az 11 bit Studios játékai általában igencsak komor, a gyomrot könnyen megülő alkotások, viszont a Creatures of Ava úgy fest, hogy szakít ezzel a hagyománnyal. Bár elsőre valóban hasonlít a Pocket Pair sikerjátékára, lévén tele van egy csomó színes, cuki, állatszerű lénnyel, akikkel összehaverkodhatunk, viszont az összehasonlítás a trailer alapján itt meg is áll.

Lévén nem egy kraftolós, túlélős RPG-ről van szó, hanem egy nyílt világú akció-kaland játékról, ahol a lények legyőzése és igába hajtása helyett azok felszabadítása lesz a célunk egy titokzatos fertőzés alól. A készítők szándékai szerint a játék olyan témákat fog boncolgatni, mint a poszt-kolonializmus és megmentő komplexus, teszi ezeket mesésen szép, stilizált köntösben.

A Creatures of Ava valamikor az idén jelenik majd meg, és bár alapvetően teljesen különbözik a Pokémon-szerű játéktól, hozzá hasonlóan kizárólag Xbox Series X/S-re és PC-re jelenik majd meg, és egyből az Xbox Game Passben kezdi meg a pályafutását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...