Már a kanyarban lehet a Silent Hill 2-remake megjelenése

  • Írta: szlav
  • 2024. április 1.
  • Pletyka
Link másolása
A korhatár-besorolással foglalkozó szervek sorra adják a Silent Hill 2-re a kizárólag felnőtteknek ajánlott besorolást, ez pedig csak azt jelentheti, hogy a játék közel kész állapotban van.

A játék producere, Motoi Okamoto már februárban azt nyilatkozta, hogy a fejlesztés legvégső szakaszában jár a Silent Hill 2 remake-je, ám miután a legutóbbi előzetes lángba borította az internetet (és nem pozitív értelemben), nem lehettünk biztosak abban, hogy meddig hagyják még a kemencében a legendás horrorjáték újrázását.

Nos, néhány jel arra utal, hogy már nem túl sokáig. A közelmúltban Dél-Korea korhatár-besorolással foglalkozó bizottsága már rányomta a pecsétjét a játék dobozára, most pedig az Egyesült Államok hivatala, az ESRB is értékelte a remake-et. A Silent Hill 2 ennek értelmében Mature, azaz kizárólag felnőtteknek ajánlott besorolást kapott. Az ESRB kiemelte, hogy a horrorcímben erőszak és vér jelenik meg, láthatunk benne felnyársalt vagy párnával megfojtott szereplőket, illetve különféle testrészekből összevarrt ellenfeleket is.

Napra pontos dátumunk továbbra sincs, a fentiek azonban mindenképp azt jelzik, hogy már kész vagy közel kész állapotban áll a Silent Hill 2-remake. Reméljük, hogy a zsánerdefiniáló cím újrázása jól sül majd el, hiszen bármennyire hatalmas mostanában a régebbi horrorjátékok remake-cunamija, nem mindegyik újrázás sült el eddig hibátlanul. A Resident Evil-széria ugyan sorozatos sikert arat és a Dead Space is pozitív fogadtatásban részesült, ugyanezt azonban nem mondhatjuk el az Alone in the Darkról.

2.
2.
Nothing
Olyan régóta van már kanyarban ez a játék, szerintem körforgalomba szorult és ki se akar jönni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...