Modderek támasztják fel a Friday the 13th: The Game-et

  • Írta: szlav
  • 2024. április 3.
  • Hír
Link másolása
A tavalyi év végén kihúzták a szőnyeget a Gun Interactive aszimmetrikus online horrorja alól, egy csapatnyi modder azonban hamarosan újra életet lehel a játékba, mégpedig egy free-to-play változattal.

Dedikált szerverekkel, friss rajongói tartalmakkal, karakterekkel és skinekkel, ráadásul free-to-play változatban tér vissza hamarosan a Friday the 13th: The Game. A Gun Interactive által készített, Dead by Daylight-szerű online horrormóka 2023. december 31-én zárta be a kapuit, a megváltást pedig ezúttal nem az eredeti fejlesztők hozták, hanem a rajongók.

A Friday the 13th: Resurrected ugyanis egy moddercsapat munkája, ám olyan komolyan vették a dolgukat, hogy még saját dedikált szervereket is felállítottak és a fent említett extra tartalmakat is beleszőttek a hivatalos buildbe. Érdemes megjegyeznünk, hogy a Friday the 13th: The Game már nincs piaci forgalomban, ám a szerverei még az idei év végéig aktívak maradnak azok számára, akik korábban megvásárolták a játékot.

Mindenesetre, mindenképp jó hír, hogy a későbbiekben sem merül el végleg a játék a Kristály-tó ködös vízében. Az érdeklődők április 15-én tudhatják meg, hogy mikor indul útnak a rajongói kezdeményezés, a Resurrected alcímmel ellátott verzió ugyanis ekkor kap majd egy komolyabb bemutatót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...