Mégsem idén nyáron jelentik be a Resident Evil 9-et?

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
Az elmúlt hetekben egymásnak ellentmondó szóbeszédek érkeztek a Resident Evil következő fő részéről. Nos, a legutóbbi infók szerint mégsem jelentik be idén nyáron a folytatást, és a premiert is 2025 végére, 2026 elejére halasztották.

Egyre gyakrabban tűnt fel az elmúlt hetekben a Resident Evil 9, ám úgy tűnik, hogy egymásnak ellentmondó találgatások alakultak ki róla. Az ismert szivárogtató, Dusk Golem azzal kezdte, hogy a következő fő rész bejelentése és megjelenés csúszott, majd nem sokkal később szólt, hogy mégsem, a Capcom még idén májusban bejelenti a címet egy januári premierdátum mellett. Nos, a hónapnak mindjárt vége, de még semmi hír erről.

Nos, Dusk Golem visszatért a korábbi álláspontjához, azaz a Resident Evil 9-et belsőleg tényleg elhalasztották, idén nyáron biztosan nem jelentik be, és a kiadó már 2025 végére vagy 2026 elejére lőtte be a várható megjelenési dátumot.

Másik rossz hír, hogy a szivárogtató szerint mégsem készül el a Resident Evil 1 és a Resident Evil 5 remake-je, viszont a Resident Evil Zero és a Resident Evil – Code: Veronica újrázása igen.

Nem csak mi pislogunk nagyokat az új szóbeszédek láttán, reméljük a japánok hamarosan tiszta vizet öntenek a pohárba, és nem lesz több találgatás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...