SGF 2024: Ezek voltak a Day of the Devs műsorán

  • Írta: osan
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Egyből a Summer Game Fest főműsora után volt látható a Day of the Devs, mely során további címeket mutattak be, részleteztek a fejlesztők, meg persze számos interjút is láthattunk.

Karma: The Dark World

Egy új pszichológiai thrillert kapunk majd a Karma képében, mely az 1984-es, disztópikus Kelet-Németországban fog játszódni és a Leviathan cégóriás mindenütt jelen van, figyel. Az orwelli áthallás valószínűleg nem véletlen, azonban többet még nem tudni a projektről, még közelítőleges megjelenési dátumot sem kaptunk, csak a platformokat jelentették be: PlayStation 5, Xbox Series X/S és PC.

Tom the Postgirl

A Tom the Postgirl során egy igazán szürreális élményben lehet majd részünk, a kézzel rajzoltnak tűnő látvány is nagyban hozzáad az érzéshez, de ami igazán érdekes az a történet: postai útjaink során nem bírjuk kis és be-belesünk a helyiekhez, ezzel megismerve életük egy szegletét. Természetesen valami ominózus dolgot is észreveszünk majd, ami biztosan a feje tetejére fogja állítani a kalandot. A Tom the Postgirl még nem kapott megjelenési dátumot és egyelőre csak PC-re van bejelentve.

Psychroma

Egy oldal nézetes side-scroller érkezik majd valamikor Psychroma címmel PC-re. A narratív fókuszú történet során egy digitális médiumot fogunk alakítani, akivel a múltat kell felfednünk azzal, hogy különböző emlékfoszlányokat gyűjtünk egy kibernetikus házban, illetve hogy kiűzzük a szellemet a masinából.

Petal Runner

Sapphire Valley napsütéses városkája vár majd ránk a Petal Runnerben, hogy a bicajunkra ugorva csatlakozzunk Cali és Kira kalandjához. Megrendeléseket fogunk kiszállítani, új barátokat szerzünk, minijátékokkal ütjük majd el az időt, mindezt miközben egy érzelmes felnövéstörténetnek leszünk tanúi. A Petal Runner egyelőre csak PC-re van bejelentve.

Cozy Grove 2

Visszatér a Cozy Grove és ezúttal is a kedvesség lesz a fő motívum. Számos feladatunk, lehetőségünk lesz a játékban, de ami talán a legfőbb az az, hogy medve barátainknak segítsünk békére lelni. Az életszimulátor során természetesen majd készíthetünk tárgyakat, építhetünk és kempingezhetünk miközben felfedezzük a rejtélyes – mégis elbűvölő – szigetet. A Cozy Grove: Camp Spirit mobilokra érkezik majd valamikor, már elő lehet regisztrálni rá, de a Netflix kínálatában is megtalálhatjuk majd.

Természetesen nem csak 5 címről esett szó a műsor során, de talán ezek voltak a legérdekesebbek. A többiről sem illene elfeledkezni, íme a listájuk:


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Robilluma
A Psychroma és a Phoenix Springs nagyon egyediek art designban, hangulatban. Utóbbinak a zenéje is kjó és a szinkronhang is nagyon erős.
Mindig vannak gyöngyszemek.
A Tides of Tomorrow tűnik az egyik legérdekesebbnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...