Super Mario Party Jamboree - mert a parti nem érhet véget!

  • Írta: sirdani
  • 2024. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem igazán lehet vádolni azzal a Nintendót, hogy a legutóbbi Direct adásában ne tették volna oda magukat: a rengeteg újdonság közé pedig még egy új Super Mario Party cím is befért!

A Nintendo leleplezte a régóta futó partijáték franchise-ának legújabb epizódját, mely Jamboree alcímmel fog érkezni, és gyakorlatilag minden tűzijátékot ellő, amit csak egy nintendós dzsemboritól várna az ember: lesz itt menekülés az óriás Bowser elől, Mario Kart-os száguldás a bónuszlépéseknél, és persze visszatér az összes jól ismert karakter is.

Így első ránézésre a minijátékok változatosságával se lesz gond, akiknek legutóbb a steakfalatkák sütögetése volt a kedvence, azok most a padlizsánszeletelésben élhetik majd ki magukat, de mellette lesz még egy csomó akadálypálya, szögkalapácsoló verseny és az egyensúlyunkat is próbára tehetjük majd. Ez számszerűsítve egyébként 110-nél is több minijátékot fog jelenteni, ám ezek között pár régi klasszikus is be fog köszönni.

A trailer alapján a legnagyobb újdonság valószínűleg a 20 játékossal közösen nyomható battle-royale-szerű mód lesz, úgyhogy végre akkor is lesz értelme (és hangulata) belevágni majd a kalandba, ha nem tudjuk riasztani a mókához a barátainkat.

A Super Mario Party Jamboree még idén ősszel, vagyis egészen konkrétan október 17-én érkezik kizárólag Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...