Bemutatkozott a Just Dance 2025 Edition

  • Írta: szlav
  • 2024. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha már a Ubisoft nyári showjára nem fért fel a világ legnépszerűbb táncjátéka, akkor a mai Nintendo Direct kárpótolta a rajongókat. Októberben 40 új slágerrel érkezik a Just Dance 2025 Edition.

Újabb év, újabb kiadásban tér vissza a Just Dance, a Ubisoft méltán népszerű táncolós játéka. A 2025-ös kiadás kiváló beugrópont lehet nemcsak gyakorlott táncosoknak, de amatőr érdeklődőknek is, no meg persze edzésnek vagy családi szórakozásnak sem lesz utolsó. Mindez annak köszönhető, hogy ezúttal három különböző nehézségi szinten játszhatjuk majd le a számokat, az Easy, Medium és Hard fokozatok pedig külön-külön koreográfiával érkeznek majd egyetlen számon belül is.

Zenékből pedig természetesen ezúttal is akad majd bőven. A bejelentő előzetes 40 új számról tesz említést, köztük olyanokról, mint Ariana Grande Yes, and?-je, Lady Gagától a Poker Face, vagy a Green Day-féle Basket Case. Aki pedig nem éri be ennyivel sem, annak jó hír lehet, hogy a játék vásárlói egy próbaverzió erejéig hozzáférést nyernek majd a Just Dance+ többszáz dalt magába foglaló könyvtárához is.

A Just Dance 2025 Edition idén októberben érkezik Nintendo Switchre, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...