Három hónap múlva érkezik a Disney Epic Mickey: Rebrushed

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredetileg 2010-ben megjelent Wii-játék remake-je szeptember végén érkezik, a Purple Lamp csapata eléggé felturbózta az eredeti kiadást, a látvány mellett az irányítás és a kezelőfelület is teljes renováláson esett át.

Csaknem másfél évtizeddel ezelőtt sokan irigykedve nézték a Nintendo Wii egyik sikercímét, az Disney Epic Mickey-t, a maga a Thief és a Deus Ex atyja, Warren Spector rakott össze. Idén azonban érkezik a teljes remake, immáron multiplatform támogatással.

Mickey egy ecsettel a kezében menti meg a Senki Földjét, mégpedig úgy, hogy a környezet színét helyreállítja. Számos titkot és platformot fedezhetünk fel a híres rajzfilmeken alapuló pályákon, és még Oswald a nyúl is tiszteletét teszi a játékban, aki Mickey elődjének számít. Döntéseinktől függően, több befejezést kaphat a történet.

A fejlesztést a Junction Point végezte, de nemcsak a látványt turbózták fel, hanem a kezelőfelület és az irányítást is, bekerült a kalapba a dash és a sprintelés is.

És most már biztos, hogy szeptember 24-én csaphatunk le a Disney Epic Mickey: Rebrushedre PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...