Monster Jam Showdown - jöjjön egy kis sárdagasztás!

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
Három év kihagyás után idén újra visszatér a Monster Jam, ezúttal minden eddiginél őrültebb, árkádos kivitelben. A hatalmas monster truckokat a természet lágy ölén járattatja meg a legújabb előzetes.

Szerencsére a valóságban nem éppen mindennapi esemény, hogy az amerikai óriáskerekűeket versenyre eresztenék a különféle nemzeti parkokban, a Monster Jam Showdown azonban nem sajnálja a letarolt növényzetet. A Milestone Team játékában Freestyle, Challenge, Showdown és Off-Road kihívásokra vihetjük a hatalmas benzinfalókat - az utóbbi versenytípusból ad ízelítőt a legújabb kedvcsináló.

Hegyek és völgyek közt, erdőkben és kanyonok mélyén, hatalmas ugratókon át vezethetjük a böhöm monster truckokat, hiszen a versenyhelyszínek közt szerepel a fagyos Alaszka, az erdős Colorado, de még a legendás Death Valley is. Driftelve, ugratva és törve-zúzva vetélkedhetünk az első helyért, mindez pedig valahogy így fest majd mozgás közben:

A Monster Jam Showdown augusztus 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...