Augusztusban jöhet a következő Activision-hullám a Game Passbe

Link másolása
A felvásárlás óta még mindig nem árasztották el az Activision-Blizzard játékai az Xbox Game Pass katalógusát, és bár kaptunk egy-két címet eddig, vélhetőleg nem változtatnak a tempón.

Annál a ténynél, hogy idén októberben lesz egy éve, hogy a Microsoft hivatalosan is megvásárolta az Activision-Blizzardot, csak az abszurdabb, hogy a mai napig egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy a kiadó játékai közül melyek kerültek bele az Xbox szolgáltatásába, az Xbox Game Passbe. A sort a Diablo IV nyitotta, hamarosan érkezik a szolgáltatásba a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy is, és már azt is tudjuk, hogy az idei Call of Duty is már az első naptól elérhető lesz a játékkatalógusban.

Egyes értesülések szerint ezen a tempón nem is tervez drasztikusan változtatni a Microsoft, és ahelyett, hogy egyben betolná a felvásárolt cég teljes portfólióját, inkább szépen, apránként adagolja majd a játékokat. Azt is tudni vélik egyesek, hogy augusztusban a Spyro Reignated Trilogy, valamint a Tony Hawk 1+2 remake kerül majd be a kínálatba.

Az utóbbi hónapok során rengeteg diskurzus szólt az előfizetéses modellekről, kezdve attól, hogy mennyire kifizetődők, milyen címek kerülhetnek bele és azok hogyan hathatnak ki a szolgáltatás árára, és innen nem nehéz átkötni a felvásárlások negatív hatásaira. Ha valóban nem árasztják el a Game Passt az Activision-címek, akkor kérdéses, hogy tudnak-e szignifikáns növekedést eredményezni az előfizetői bázisban.

1.
1.
crytek
Crash Bandicot Trilogiát is irják augusztusra...

Végre valamit mocorog a MS... csak tudnám a régi codok miért nem jönnek már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...