10 percen át mozog a Nobody Wants to Die

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 11.
  • Videó
Link másolása
A játék elejébe nyerhetünk exkluzív betekintést. Ha a Valós Halál és Bioshock szerelemgyerekét keressük, akkor a Nobody Wants to Die-ban jó eséllyel megtaláljuk majd.

Egy hihetetlenül hangulatos játékmeneti betekintést kaptunk az IGN jóvoltából a jövő héten megjelenő Nobody Wants to Die-ból. A nyomozós játékot legkönnyebben a Valós Halál, a Szárnyas fejvadász, a Bioshock és talán az Observer keverékeként lehet leírni. A komor, retrofuturista világban a tudatunkat tároló kis egységek gondoskodnak arról, hogy sose haljunk meg, viszont amikor főhősünk, James Karra, egy valódi gyilkosságra bukkan, kezdetét veszi egy olyan nyomozás, ami a világ legsötétebb bugyraiba vezethet majd minket.

A lenti játékmeneti videó a főbb mechanikákat is bemutatja. Különleges kesztyűnkkel képesek vagyunk elemezve a bizonyítékokat, sőt akár rekonstruálni is tudjuk az eseményeket, ezzel fényt derítve az igazságra. Ha ez nem lenne elég, az art deco stílusban lubickoló városban a szándékosan elfeledett múlt relikviáira is rábukkanhatunk.

A Nobody Wants to Die 2024. július 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Érdekesség, hogy a cikk írásakor még nem ismert a PC-s gépigény.

2.
2.
memoryman
#1: Ilyen félig walking sim szerűségre gondolsz? Esélyes.
1.
1.
Kamukaze
Még mindig csak azt nem láttam belőle ami a legjobban érdekel. Hogyan néz ki, mikor (nem szkriptelve) mászkálunk a városban?? Kicsit tartok attól, hogy pár ingame szkripten kívül kb csak belő terekben fog játszódni az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...