Csökkentették a Bioshock-film költségvetését

Link másolása
A Netflix lefaragott a készülő Bioshock-film költségvetéséből. A sajnálatos hírt a film producere, Roy Lee osztotta meg a San Diegó-i Comiconon. A jó hír azonban, hogy a projekt még él és még mindig készülőben van.

Újabb hírek érkeztek a Netflix berkein belül készülő Bioshock-filmről, azonban nem túl bizalomgerjesztők, a stúdió ugyanis csökkentette a készülő projekt költségvetését. A sajnálatos hírt a film producere, Roy Lee közölte a San Diegó-i Comiconon. Lee szerint a büdzsé csökkenés oka a Netflix filmes részlegén történő változás. Amikor elkezdődtek a Bioshock-film munkálatai a filmes részleg főnöke Scott Struber volt. Őt azonban időközben a stúdió lecserélte A Lego kaland vezető producerére, Dan Linre.

"Az új vezetőség lefaragott a költségvetésből. Ezért egy kisebb volumenű filmet fogunk készíteni... Egy sokkal személyesebb történetet fogunk alkotni, a korábban tervezett, grandiózus elképzeléshez képest" nyilatkozta Lee a változások kapcsán.

A jó hír tehát, hogy a Bioshock-film még él és még mindig készülőben van. Kérdéses azonban, hogy ez a költségvetés megvonás, illetve az ebből adódó új irány mennyire lesz képes minőségi adaptációt eredményezni. 

1.
1.
Shao Kahn
Én még csak a Bioshock 1-el játszottam, a többi részt nem ismerem. Mégis érdekelne ez a mozifilm. De a csökkentett költségvetés terve nem tetszik nekem, szerintem ez ártani fog a filmnek. És attól is tartok, hogy ez a film is development hell-ben végzi, már nem is emlékszem hány éve volt a bejelentése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...