Mortal Kombat 1 - bemutatkozott a Khaos Reigns DLC

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 27.
  • Hír
Link másolása
Ahogy azt megígérték, megtörtént a nagy leleplezés, a szeptemberben érkező új sztori kiegészítő mellé megmutatták a várható vendégkaraktereket, és egy régi kivégzési forma, az animalities is visszatér.

A Comic-Conon megtörtént a verekedős játékok kedvelőinek egyik legjobban várt pillanata, bemutatták a Mortal Kombat 1 ősszel érkező kiegészítőjének tartalmait. A sztori DLC a főtörténetszál után veszi fel a fonalat, az események után Havik egy alternatív világból érkezik, hogy káoszba taszítsa a világokat, és anarchiát szítson az összes többi idővonalon.

Az előző Kombat Pack-hez hasonlóan itt is 3 játszható karakter érkezik megjelenéskor, majd további 3 vendégszereplő fokozatosan csatlakozik a díszes csapathoz. A pakk első felében Cyrax és Sektor, az ikonikus sárga és vörös kiborgok női verziói, valamint Noob Saibot árnyékharcos felturbózott változatát kapjuk. A vendégszereplők közül az első a Sikoly filmek sorozatgyilkos szellempofája, a második a Terminator 2 folyékony fémrendőre, a T-1000-es modell, aki autentikusan Robert Patrick arcával érkezik, valamint a harmadik karakter Arni fizimiskájával Conan a Barbár lesz.

És ha ez még nem lenne mind elég, a DLC-vel egyidőben, ingyenes tartalomként visszatérnek az MK3-ba behozott, és legutóbb a 2011-es Mortal Kombatben látott állatos kivégzések, az Animalitik. A hivatalos közlemény szerint minden játszható karakter képes lesz átalakulni valamiféle állattá győzelme után, hogy aztán a lehető legbestiálisabb módokon marcangolhassák szét a legyőzött felet.

A Khaos Reigns DLC szeptember 24-én élesedik, $49.99-et fog kóstálni a legtöbb platformon, kivéve Nintendo Switch-en, amin $39.99 lesz az árazás. Az új karaktereket külön nem lehet megvásárolni, csak és kizárólag a DLC részeként elérhetőek, viszont az előző Kombat Pack-et jelentős kedvezménnyel lehet megszerezni a Khaos Reigns Bundle-t választva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...