Friss előzetesen a World of Goo 2

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 27.
  • Hír
Link másolása
2008-ban jelenet meg a 2D Boy puzzle játéka, az összesen 2 ember által készített, trutymókból építkezős ügyességi játék, ami több díjat is magáénak tudhat. Második része megjelenés előtt 1 héttel ütős kedvcsinálót kapott.

A World of Goo 2-ben az előző részhez hasonlóan a cuki kis szlötyi golyókkal kell leküzdeni különböző akadályokat, ehhez pedig minden adott. Lehet őket egymáshoz építeni és hídszerkezeteket eszkábálni, vagy nagy golyóként végigrongyolni a lejtőkön, és befolyni kisebb réseken mint egy puhatestű polip.

A készítők ezúttal a WoG2 közösségből 50-nél is több zenésztől kaptak felvételeket, amiken a legkülönfélébb hangszereken muzsikálnak a rajongók, az így felépített zenék teszik majd ki a soundtrack egy részét, és a mostani előzetesen is egy ilyet hallhatunk, ráadásul a tehetséges alkotók a játék stáblistáján is helyet foglalhatnak majd.

Az előzetes igazából magáért beszél, az átvezetők picit paint-re hajazó, recés, szaggatott mozgása és stílusa remek kontrasztot ad a játékmenet "folyékonyságához". A várható megjelenés augusztus 2-án lesz Nintendo Switch konzolra és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...