Megérkezett a Visions of Mana demója

  • Írta: szlav
  • 2024. július 30.
  • Korai verzió
Link másolása
A Mana-sorozat méltatlanul régóta várt új része egy hónap múlva a boltokba kerül, de már most tehetünk egy próbakört a játékkal! Érdemes lesz, hiszen jutalmak és egy egyedi sztori vár ránk a próbaverzióban.

A Square Enix és az Ouka Studios grandiózus szerepjátéka sok veterán JRPG-fan szívét melengeti majd meg, de akkor is érdemes próbát tenni vele, ha még nem volt szerencsétek a Mana-sorozat korábbi epizódjaihoz. Erre pedig a tökéletes beugró a Visions of Mana már elérhető demóváltozata, ami ugyan egy létező szeletet mutat be a teljes játékból, ám az események némileg másképp alakulnak itt, mint a végleges verzióban.

Ha pedig ez nem elég, a demó bónuszként három fegyvert is felold majd a teljes játékban. Val arzenálját a Gladius nevű rövidkarddal, a Falx nevezetű kétkezes karddal és a Horn Lance lándzsával bővíthetjük majd, ha próbát a demóval.

A Visions of Mana hivatalos megjelenésére pedig augusztus 29-én számíthatunk. A játék PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...