Két ingyenes játékkal vár a héten az Epic Games Store

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 1.
  • Akció
Link másolása
Mi kell, hogy a természet visszanyerje korábbi szépségét, és visszahódítsa a Földet az embertől? Egy maci és egy fejsze; legalábbis a FinalBoss Games játékában, a LumbearJack-ben, amit az Epic Game Store a héten, pontosabban mától augusztus 8-ig, ingyen ad. Ez pedig nem minden.

A Lumbear Jack című játékban a fő cél, hogy megtisztítsuk a környeztet az általunk (emberek) által kreált felesleges építményektől, elhagyott járművektől, eldobott szeméttől. A játék kirakós elemekkel színesíti a feladatokat, amelyek erdőkön, félbehagyott építési területen és még sok egyéb változatos helyszínen vezet keresztül. Macink ruházata, fejszéjének erőssége fejlődhet majd, ahogy halad előre a lerombolandó monstrumokon. 

A játék felülnézetből követi a Fejszés Medve útját, low-poly stílusú grafikai megoldással, amely nem kiemelkedően szép, de a kellő hatást (környezet vs emberi alkotás) jól szemlélteti, az irányítás nem bonyolult, de a puzzle-ök adhatnak némi fejtörést itt-ott.

Ahogy sokszor, ismét bőkezű az Epic, még egy játékot ad ingyen, ami nem mást, mint a Rawmen. Ebben a multiplayer lövöldében őrültebbnél őrültebb ételkülönlegességekkel támadhatunk ellenfeleinkre, akár 4v4-es felállásban. Öntsd le ellenfeleidet forró levessel, csapkodd meg őket nyers hallal és legyél te a menet győztese ebben a finomnak tűnő Fortnite-Splatoon egytálételben!

És, hogy ha nem elég az online harcokból, készülj fel, mert jövő héten végre Epic-re is érkezik a Apex Legends™: Conduit Free Unlock Bundle, amely szintén ingyen lehet bárkié, aki beszerzi a Store-ból. Emellett a CYGNI - All Guns Blazing és a DNF Duel lesznek az ajándék játékok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...