Xbox Game Pass - élesedett az új árszabás

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Csütörtöktől már az új árak szerint lehet csatlakozni a Game Pass szolgáltatáshoz, mely csomagjainak paramétere is változott, vannak említésre érdemes különbségek.

A Game Pass szolgáltatás Xbox konzolokon mindig is egy "okos" megoldás volt, egy csekélyebb összegért lehetett egy igen nagy játék katalógushoz hozzáférni. Sok esetben friss, AAA kategóriás game-k kerültek megjelenés napján a kínálatba, a konkurens Sony csak nagy lemaradással tudta ezt a taktikát lekövetni.

Csütörtökön élesedett az új Game Pass árazási stratégia, ami konzolokon 3 csomagot takar: Core, Standard és Ultimate. Ahogy a hivatalos oldalon olvasható, a Core és a Standard opció között a fő különbség, hogy utóbbi 100 körüli játékhoz biztosít hozzáférést (az előbbi körül-belüli 25-höz). Természetesen a legdrágább (havi 5490 Ft-os) csomag kínálja a legtöbb lehetőséget: újonnan megjelenő játékok azonnali elérhetőségét, jóval nagyobb játékkatalógust és EA Play-tagságot.

Ami inkább érdekes, hogy számos már megjelent és korábban Standard csomagban elérhető tartalmakhoz nem lehet már hozzáférni, csakis Ultimate tagság esetén, ilyen például a Starfield, Diablo IV vagy a Senua’s Saga: Hellblade II. Több külföldi oldal, köztük a Kotaku járt utána a témának és azt az információt kapták, hogy a Standard előfizetés akár 12 hónapos csúszásban (játék függő) lesz az Ultimate-hez képest, ami érvényes lesz már az októberben megjelenő Call of Duty 6 vagy az decemberben érkező új Indiana Jones játékra-is.

5.
5.
Shadowclaw891
Ez még így is a legjobb elöfizetés amit jelenleg konzolra kapni.
4.
4.
Helium Prime
Sebaj Robilluma!
Ps-re viszont pont vehetsz ebből az összegből egy új meg egy használt remastert! :)
3.
3.
sasncore
#2: Jövőre meg az áremelés jön.
2.
2.
Robilluma
Évi 65 ezerért lehet majd olyan gyöngyszemekkel játszani első nap, mint amilyenek a Starfield, Senua 2, D4 voltak és mint amilyen csodák az Avowed, Indiana Jones, stb lesznek. Egészségükre.
A sok remek indie játék miatt a crytek-féle Hádás havi 2600 még elgondolkodtató, de az 5490 kb vicc kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...