Gameplay videón az Arsene Lupin - Once A Thief

Link másolása
Maurice Leblanc figurája hamarosan nyomozásra indul számítógépes formában is, a Blazing Griffin fejlesztése egy kaland és puzzle játék lesz, ami jól passzol a főhőshöz.

Lupint szokás Sherlock Holmes francia megfelelőjének is emlegetni, ennek megfelelően a bemutató videó francia akcentussal mesél a játékról és egyúttal Arsene technikáiról, ahogyan észrevétlenül, úri stílusban lopja meg gyanútlan áldozatait.

A történet minden bizonnyal egy hajóút játszódik, és idő előtt kiderül, hogy a híres tolvaj is a fedélzeten tartózkodik, így ismét minden trükkjére és álcájára szüksége lesz Lupinnak, hogy elérje célját. A narratívát a szerző, Maurice Leblanc és a címszereplő tűz melletti beszélgetései teszik teljessé. Érdekes eleme lesz a játéknak, ahogy Ganimard felügyelő nézőpontjából is láthatjuk a történteket, nyomozást folytathatunk a tolvaj után kutatva, nemegyszer más szemszögből látva ugyanazt a szituációt.

A videóval megérkezett a megjelenés dátuma is, az Arsene Lupin: Once a Thief október 17-én oson be PC-re, Xbox Series S/X-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...