A Dead Rising után több Deluxe Remastert is készítene a Capcom

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Hír
Link másolása
Potenciális jelöltként szóba került a Lost Planet, a Devil May Cry, a Resident Evil, a Power Stone, Onimusha, Darkstalkers és az Okami is. A rajongók szavazhatnak arról, hogy melyik játék érdemelne meg egy alapos remastert.

Nagyszerű lett a Dead Rising Deluxe Remaster, hiszen a Capcom jóval tovább ment az egyszerű remaster-kezelésnél. Az új RE Engine-re átültetett játék teljesen új karaktermodelleket, felújított pályát, új átvezetőket, vadiúj, kibővített szinkront, 4K-s felbontást és átalakított játékmechanikákat hozott, hogy csak pár érdekességet említsünk. Jóval több ez egy hagyományos remasternél, ám a Resident Evil 2-3-4 teljes remake-jeinek szintjét nem teljesen éri el.

Úgy tűnik, hogy ez a megközelítés abszolút bevált a Capcomnak, hiszen amellett, hogy mi is szerettük a Dead Rising Deluxe Remastert, látszólag a számok is igazolják a sikert. A japán játékgyártó pedig máris a jövő felé tekint, hiszen már egy nyílt kérdőívben kérdezik a játékosokat arról, hogy melyik régebbi Capcom-játékot látnának újra szívesen, egy hasonló "Deluxe Remaster" kezelést követően.

A kérdőív a következő játékokat sorolja opcióként a potenciális újabb Deluxe Remaster kiadásra: Lost Planet, Devil May Cry, Resident Evil, Power Stone, Onimusha, Darkstalkers, Okami, illetve azt is felveti, hogy ha nem Deluxe Remaster formájában szeretnénk újra látni az említetteket, akkor teljes remake-re vagy esetleg egy egyszerűbb remasterre vágynánk-e szívesebben.

Az űrlapon természetesen szó esett a Dead Rising-franchise jövőjéről is, amely látszólag továbbra is a levegőben lóg valamelyest. A Capcom feltette a kérdést, hogy szívesen játszanánk-e még több Dead Rising-játékkal, és ha igen, újabb Deluxe Remasternek, komplett remake-nek vagy egy teljesen új epizódnak örülnénk-e leginkább? A szavazás a fenti linken előttetek is nyíltan áll, így ha érdekel benneteket a régebbi Capcom-játékok jövője, akkor bátran vegyetek részt a felmérésben!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...