Jókora áttekintő előzetest kapott a Super Mario Party Jamboree

  • Írta: szlav
  • 4 órája
  • Videó
Link másolása
Októberben elrajtol minden idők legnagyobb és legőrültebb Mario Party-játéka! A minijátékokkal teletömött móka most egy terjedelmes trailerben mutatja be, hogy mi lesz a család következő nagy kedvence.

Mario Party nem létezhet ötletes minijátékok nélkül, a Super Mario Party Jamboree pedig több mint 110 minijátékot hoz majd a nappalinkba, hét különböző pályán. Ezekbe nézhetünk most bele a legújabb, bő ötperces előzetesnek köszönhetően, mely egyelőre csak japán nyelven elérhető, a lényeget azonban így is könnyedén leszűrhetjük! A játék dobogó szíve továbbra is a Mario Party mód lesz, amelyet együtt játszhatunk a családunkkal és barátainkkal a nappaliban vagy más játékosokkal online.

Mellette azonban érkeznek más, olyan vadiúj játékmódok is, mint a Koopathlon vagy a Bowser Kaboom Squad. A Koopathlon egy 20 fős online mód lesz, ahol pörgős minijátékokban vetélkedhetünk majd a legmagasabb pontszámért, a Bowser Kaboom Squad pedig egy nyolcfős kooperatív játékmód, amelyben a játékosok Impostor Bowserrel veszik fel a harcot.

A Super Mario Party Jamboree október 17-én érkezik Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...